Technikai adatok
Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz Cargo Műszaki adatok

Az új ID. Buzz Cargo Műszaki adatok

Nagy rakodótér, digitális funkciók és teljes elektromosság: az új ID. Buzz Cargo minden szegmensben biztosítja a jövő üzleti célú mobilitását. A jármű meggyőző értékeinek köszönhetően felnőtt a mindennapok feladataihoz. Az ID. Buzz Cargo modell karosszériára és a modern elektromos meghajtásra vonatkozó információit, illetve a méret- és teljesítményadatokat az alábbiakban olvashatja.

Hosszúság, szélesség, rakodás és még sok más – az ID. Buzz Cargo műszaki adatai1

A jármű hossza: 4712 mm
A jármű hossza vonóhoroggal: 4837 mm
A jármű szélessége külső tükrökkel: 2212 mm
A jármű szélessége külső tükrök nélkül: 1985 mm
A jármű magassága (a gumiabroncs méretétől és tűrésétől függően)(H3): 1932–1953 mm
Normál tengelytáv: 2989 mm
Túlnyúlás / túlnyúlás vonóhoroggal (L4/L5): 903/1028 mm
Túlnyúlás szöge elöl/hátul (megpakolt állapot) (W1/W2): 16,7°/17,9°
Hasmagasság (H1): 159 mm
A rakodóperem magassága (H2): 623 mm
A raktér maximális szélessége / A kerékdobok közti szélesség (B1/B2): 1732/1230 mm
A raktér magassága (H4): 1257 mm
A raktér padlóhossza (csomagtérajtó) (L1): 2208 mm
A raktér padlóhossza (szárnyas ajtó) (L1): 2232 mm
A raktér felülete: 3,2 m2
A raktér kapacitása (1. üléssor válaszfallal): 3,9 m3
A tolóajtó-nyílás szélessége x magassága: 756 x 1092 mm
Csomagtérajtó szélessége x magassága: 1311 x 1122 mm
Hasznos teherbírás, ill. rakomány max.: 647–516 kg
Vontatható tömeg fékkel, 12%-os emelkedőn: 1000 kg
Vontatható tömeg fék nélkül: 750 kg
A jármű saját tömege2: 2353 kg
Fordulókör-átmérő: 11,09 m

Elektromos meghajtás: csúcstechnológiával a jövőbe

A mindennapokra tervezett, dinamikus és CO2-semleges3: az ID. Buzz Cargo modern elektromos meghajtása új mércét állít fel a Volkswagen Haszonjárműveknél. A rendkívül helytakarékosan a jármű padlólemezébe épített villanymotor maximális teljesítménye 150 kW. A 77 kWh teljesítményű akkumulátor nettó energiatartalma biztosítja, hogy Ön újratöltés nélkül akár 420 km-t4 is megtehet az ID. Buzz Cargo modellel. Lenyűgöző tulajdonságainak köszönhetően az új ID. Buzz Cargo innovatív, csúcsmodern hajtásrendszere megbirkózik a mindennapok szinte minden üzleti kihívásával.

Akkumulátor

A megfelelő töltés, a nagy hatótávolság és az okos rakodási megoldásoknak köszönhetően a jármű megfelel a mindennapok rendkívüli üzleti célú kihívásainak. Az új ID. Buzz Cargo padlólemezében elhelyezett nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátor nettó kapacitása 77 kWh (bruttó 82 kWh), így akár 420 kilométert4 is megtehet töltőállomás felkeresése nélkül. A hagyományos, váltakozó áramú töltés - amely például az ID. Charger5 fali töltőkészülékkel is lehetséges - maximális teljesítménye 11 kW, az egyenáramú töltés maximális teljesítménye akár 170 kW. Az egyszerűbb töltési folyamat érdekében a Plug & Charge6 funkciónak köszönhetően Önnek csupán csatlakoztatnia kell a töltőkábelt, és máris megkezdődik a töltés. Ennél a technológiánál a jármű eltárolja az Ön hitelesítési adatait, így automatikusan felismeri Önt a töltőállomás, ami igazán kényelmes megoldás. Ezen technológia fokozatosan bevezetésre kerül egy ISO-tanúsított szabványon keresztül annak érdekében, hogy a jövőben egyre több Plug & Charge6 töltőállomáson használható legyen.

Elektromotor

Dinamikus munkanapok: Az új ID. Buzz Cargo innovatív e-motorjának maximális teljesítménye 150 kW. A motor igazán helytakarékosan a hátsó tengelyen kapott helyet és azt hajtja. 145 km/h maximális sebességével az ID. Buzz Cargo a modern üzleti célú mobilitás szinte minden feladatát teljesíti. A nagy teljesítményű elektromos hajtásával akár 1000 kg tömegű teher is könnyedén vontatható az opcionális vonóhorog segítségével. Azonnali 310 Nm-es nyomatékával a hajtás kiemelkedően dinamikussá is teszi az ID. Buzz Cargo járművet, ugyanakkor ötvözi a mozgékonyságot a fordulékonysággal: a mindössze 11,1 méteres fordulókörének köszönhetően az új ID. Buzz Cargo a szűk nagyvárosi utcákon is könnyen vezethető.

A Volkswagen hírlevéllel nem marad le semmiről

Nem akar lemaradni az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel kapcsolatos hírekről? Akkor iratkozzon fel Volkswagen hírlevelünkre. Itt első kézből értesülhet az ID. Buzz újdonságairól.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.