Menü
Zárja be a menüt

Volkswagen Haszonjárművek készletről, jelentős kedvezménnyel. Online megszeretni,
élőben megszerezni

Volkswagen Haszonjárművek online foglalás

Foglalja le azonnal elvihető, raktári modelljeinket egyetlen kattintással, és mi akár házhoz is szállítjuk autóját.

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
  • a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
  • a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet,
  • sőt, a legtöbb megvásárolt raktári Volkswagen Haszonjármű modellt az Ön által megadott címen, megfelelő (számos esetben ózongenerátoros!) fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.

Nemcsak gyors és kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul kedvezmények széles köre is elérhető.

Jól hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai Volkswagen Haszonjárművét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra holnap is!

MIT JELENT AZ ONLINE FOGLALÁS?

Beleszeretett online? Ne hagyja, hogy másé legyen - foglalja le néhány kattintással raktáron lévő modellünket.

  1. Amennyiben valamely gépjármű elnyerte a tetszését, megtekintheti, hogy milyen vételáron elérhető az adott modell. Az oldalon kiválasztott Kereskedő lesz az, amelyik felveszi Önnel a kapcsolatot a gépjármű adásvételének előkészítése érdekében.
  2. Ezután van lehetősége lefoglalni az adott gépjárművet, lényegében egy átlagos webshopos folyamaton végig haladva. A foglalás során 30 000 forintot zárolunk a bankszámláján. Ez az összeg csak zárolásra és nem levonásra kerül! Sikeres foglalás után Ön egy e-mailben megkapja a visszaigazolást a foglalásról.
  3. A foglalást követően az Ön által kiválasztott Kereskedő felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy előkészítsék a gépjármű adásvételét. Ön az értesítést követően személyesen tudja a Kereskedővel lebonyolítani az autó megvásárlását. Az adásvételi szerződés megkötésére 10 (tíz) munkanap áll rendelkezésre.
  4. Mi történik, ha meggondolja magát? Önnek a gépjárműre vonatkozó adásvételi szerződés megkötéséig bármikor lehetősége van visszalépni a foglalástól (elállás). Ebben az esetben nem kell mást tennie, mint felvennie a kapcsolatot velünk, és törölnie a foglalását. A korábban zárolt összeg 7-31 munkanapon belül automatikusan felszabadul a számláján (az időtartam az Ön számlavezető bankjától függ).

Kérjük olvassa el az általános szerződési feltételeket.

Tekintse meg online foglalható Volkswagen Haszonjármű és nagycsaládos modelljeinket:

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata