VW Connect

Minden hősnek vannak segítői - és a VW Connect1 online szolgáltatásaival Crafter modelljéhez a felszereltségtől függően egy egész sor áll a rendelkezésére. A beépített eSIM kártyának köszönhetően ugyanis járműve már a megvásárlástól kezdve készen áll az online szolgáltatásokra. Így a Crafter értékes asszisztensként segíti munkáját. Így utazás közben csaknem mindig naprakész és kellemesen kikapcsol közben. A Volkswagen App1 segítségével összekapcsolhatja okostelefonját járművével, így kényelmesen hozzáférhet számos járműfunkcióhoz és a jármű állapotához. Például távolról ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat - vagy megkeresheti a parkolóban Crafter modelljét egyszerűen a GPS segítségével. A VW Connect Plus1 még nagyobb kényelmet és hálózati kapcsolatokat biztosít. Élvezze a valós idejű közlekedési információkat, és kerülje el a forgalmi dugókat a következő úti cél felé vezető úton. A kibővített, opcionális, online kapcsolattal rendelkező hangvezérlésnek köszönhetően hangutasítással indíthatja el kedvenc internetes rádióállomását, vagy kérhet információkat a Crafter állapotáról. 

A VW Connect / We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a VW Connectbe / We Connectbe. Továbbá külön VW Connect/ We Connect és VW Connect Plus / VW Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A VW Connect Plus / We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű myvolkswagen.net/at/de.html oldalon vagy a Volkswagen alkalmazásban (elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban) történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja.A VW Connect / We Connect online mobilszolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Európa területén az ezzel kapcsolatban felmerülő adatforgalmi költségeket a hálózati lefedettség keretein belül a Volkswagen AG viseli, kivételt képez ez alól a "Streaming & Internet" szolgáltatás, valamint az egyedi In-Car Appok költsége. A "Streaming & Internet" szolgáltatások, az egyedi In-Car Appok, valamint a WLAN Hotspotok használatához díjköteles adatcsomagokat a külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, melyet számos európai országban használhat a hálózati lefedettségnek megfelelően. A feltételekkel, árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a vw.cubictelecom.com. oldalon talál. Alternatív megoldás a webrádió és a médiastreaming használata egy mobil WLAN hotspotként funkcionáló mobil végfelhasználói készülékről (pl. okostelefonról). Ebben az esetben az adott szolgáltatások kizárólag egy, már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetők igénybe kizárólag az adott mobiltelefonos hálózat által lefedett területen. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.Az ingyenes Volkswagen alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség.A csomagokban részletezett egyes VW Connect / We Connect és We Connect Plus / We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet és függ a jármű típusától és annak felszereltségi szintjétől. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb tájékoztatást a connect.volkswagen-we.com oldalon talál vagy kérjen segítséget Volkswagen Haszonjárművek-partnerénél. Mobilszolgáltató díjcsomagjairól és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál. 

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Műszaki adatok: A tényleges tömeg magában foglalja a jármű tömegét, ha a tartályok (üzemanyag, víz stb.) legalább 90 %-ban meg vannak töltve, valamint a járművezető tömegét (75 kg) és az alapfelszereltséghez tartozó opcionális felszerelések/kiegészítő felszerelések tömegét. Figyelem! Kérjük vegye figyelembe, hogy a megadott műszaki adatok csak előzetes értékek és a tájékozódást szolgálják. A megfelelőségi tanúsítvány (COC) szerinti tényleges értékek akár 5 %-kal is eltérhetnek, vagy a jármű tényleges tömege akár 5 %-kal is nagyobb lehet, ami ennek megfelelően csökkenti a hasznos terhelhetőséget. Az információ olyan műszaki adat, amelyet a jármű előzetes adatkonfigurációjának részeként számítottak/határoztak meg. Nem zárható ki, hogy a gyártási folyamat során ezen értékekben eltérések fordulhatnak elő, és hogy az előzetes adatkonfiguráció részeként kiszámított/meghatározott értékek ezért nem felelnek meg a leszállított jármű értékeinek.

Crafter dobozos kivitel:

Üzemanyag-fogyasztás: 8,4 - 12,6 l/100 km.

CO₂-kibocsátási értékek: 221 - 330 g/km.

A kép illusztráció. 2024/05

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Az új Crafter

Szintet lépett.

Szintet lépett.

Az új Crafter

Szintet lépett.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata