Crafter

Nagy terhet bír, de kis terhet jelent! A Crafter köztudottan a legnagyobb és legsokoldalúbb kishaszonjárművek egyike. Jó hírünk van: mostantól már a legtakarékosabb, legerősebb és legmegbízhatóbb is.

Galéria

Az utastér a legnagyobb kényelmet kínálja, és ráadásul egyedi igények szerint.

Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtés és klímaberendezés
Multifunkciós kormány
Komfortcsomag
Elektromos lépcső
Multifunkciós kormány

A kormányon elhelyezett kapcsolókkal kényelmesen kezelheti a multifunkciós kijelzőt, a kihangosítóval ellátott mobiltelefont, a rádió- és a navigációs rendszert.

Segítség kritikus helyzetekben. A Crafter modellek fejlett vezetőasszisztens-rendszerekkel is érkezhetnek, a sávváltást segítő Side Assist-tól egészen a Front Assist környezetmegfigyelő rendszerig.

A legmodernebb Common-Rail-TDI motorok. Kifejlesztettünk három, ultramodern 2.0 literes TDI motort, melyek akár a legszigorúbb EEV és Euro 5 előírásoknak is megfelelnek.

A legmodernebb Common-Rail-TDI motorok
BlueMotion Technológiák
Autópálya csomag
Tengelyáttételek
A legmodernebb Common-Rail-TDI motorok

A motorokkal szemben ma még nagyobb elvárásokat támasztunk, mint korábban. Legyen lehetőleg erőteljes, de emellett alacsony szervizigényű, továbbá tegyék a dolgukat gond nélkül 200.000 kilométer után is. Szembenéztünk ezekkel a kihívásokkal és kifejlesztettünk három, ultramodern 2.0 literes TDI motort, melyek akár
a legszigorúbb EEV és Euro 5 előírásoknak is megfelelnek.

BlueMotion Technológiák

Innovatív technológiák átfogó csomagja csökkenti a Crafter BlueMotion üzemanyagfogyasztását átlagosan akár 7,0 l/100 km értékre. Ide tartozik többek között a start-stop rendszer az intelligens energiamenedzsmenttel és a fékenergia-visszanyerő funkcióval együtt, az optimalizált motorvezérlő elektronika, az optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok és a sebességszabályozó funkció.

Autópálya csomag

Aki naponta vezet autópályán, vagy gyakran hosszú távolságokat tesz meg, az üzemanyagot takaríthat meg ezzel a csomaggal. Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokat, gumiabroncsnyomás-ellenőrző lámpát, sebességszabályozó berendezést és hosszú tengelyáttételt tartalmaz.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés