Menü
Zárja be a menüt

Az új Crafter

Szintet lépett.

Szintet lépett.

Az új Crafter

Szintet lépett.

Készen áll a nagy feladatokra

Sokoldalú, robusztus, erős: Az új Craftert az igazán nehéz feladatokra tervezték - legyen szó akár dobozos, platós vagy alváz kivitelről. Az új Crafter azonban egy lépéssel tovább megy. Az új digitális műszerfal segítségével minden lényeges információ egy pillantás alatt elérhető. A modern infotainment és a kiváló hálózati kapcsolat nemcsak több szórakozási lehetőséget, hanem nagyobb kényelmet is kínál, miközben Ön a következő találkozójára tart. További vezetői asszisztensrendszerek gondoskodnak arról, hogy Ön még nyugodtabban érkezzen meg úti céljához. Az új Crafter még inkább elkötelezett amellett, hogy hatékonyan támogassa Önt a mindennapokban. 

Crafter dobozos kivitel 

Készen áll a nagy feladatokra 

Konfigurálás most

Crafter platós kivitel 

Rengeteg hely az anyagoknak és a szerszámoknak. És az egész csapatnak.

Konfigurálás most

Crafter alváz kivitel 

Rengeteg megoldás az egyedi igényekre: a platós, aludobozos vagy hűtős kivitel csak a kezdet.

Konfigurálás most

A legjobb munkahely egy sofőr számára. Műszerfal, iroda és pihenő mindig kéznél

A munkanapja nagy részében úton van? Akkor az új Crafter nem csak szállítóeszköz, hanem olyan hely, ahol elrendezheti iratait, időpontokat egyeztethet, elpakolhatja munkaeszközeit, töltheti a telefonját vagy ebédszünetet tarthat. A számos tárolóhely és csatlakozó, az induktív töltési funkcióval ellátott mobiltelefon-interfész, az alapfelszereltségben elérhető multifunkciós kormánykerék és az opcionális ergoComfort olajhirdaulikus ülés révén az új Crafter mindenre felkészült. 

Az új, platós kivitelű Crafter.

Aki sokat mozog: Az új Crafter platós szimpla- és duplafülkés verzió nemcsak gazdag felszereltségével, hanem tágas ülőhely-kapacitásával is lenyűgöz. 

Rengeteg hely az anyagoknak - és az egész csapatnak 

A sokoldalú változatoknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző követelményprofilokhoz és rengeteg lehetőséget kínál: a gépektől és anyagoktól kezdve a dupla fülkével és dupla utasüléssel ellátott változatban akár hét csapattag szállításáig. Az akár 9,6 m²-es, tágas rakfelületével a platós kivitelű Crafter már első ránézésre is rengeteg helyet kínál, és másodikra még többet, mint amire számítana.  

A részletekig átgondolt

Jellemzők

Rakodás

Vissza az áttekintéshez

Rakodás

A dobozos Crafter kategóriája legjobb rakodhatóságát és rakományrögzítését biztosítja.

Külső megjelenés

Vissza az áttekintéshez

Külső megjelenés

A LED-es fényszóróktól az opcionális csomagokig: A Crafter már az első pillantásra sokat ígér.

Belső tér

Vissza az áttekintéshez

Belső tér

A kiemelkedő kényelem és az átgondolt elhelyezésű tárolók még magasabbra teszik a mércét a nagyméretű kisteherautók kategóriájában.

Funkciók

Vissza az áttekintéshez

Funkciók

A Crafterével Ön nem pusztán egész nap úton van, hanem tökéletesen informált marad és jól szórakozik menet közben.

Asszisztens rendszerek

Vissza az áttekintéshez

Asszisztens rendszerek

Az innovatív vezetői asszisztens rendszerek és intelligens biztonsági rendszerek előrelátóan megbirkóznak a veszélyes helyzetekkel.

Crafter 4MOTION összkerékhajtással és 8 fokozatú automata sebességváltóval

Különösen keményen állja a sarat: Legyen szó havas utakról, az építkezés sáros útjairól, szilárd burkolat nélküli erdei utakról vagy extrém emelkedőkről - a 4MOTION összkerékhajtással rendelkező változatban a Crafter minden terepen megbízható vonóerőt produkál és egyenesben tartja a járművet. A Crafter 8 fokozatú automata sebességváltóval kapható minden hajtásváltozathoz: Elsőkerék-, hátsókerék-meghajtás és 4MOTION összkerékhajtás. 

Elérhető felszereltségi szintek

Álmai járművét Ön igény szerint konfigurálhatja – a Volkswagen dobozos kivitelű Crafter felszereltségi szintjeinek köszönhetően mindenki megtalálja a neki valót. Néhány lépésben összeállíthatja saját új dobozos kivitelű Crafter modelljét: a váltótól és a motortól kezdve a színig, a belső tér felszereltségéig és az extrákig, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életet menet közben.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata