Rakodóhelyek és rekeszek

A vezetőfülkében mindennek van helye, amire csak szüksége lehet a mobil irodában. A kávésbögrétől a colstokon keresztül a fontos iratokig. Erről gondoskodik az okosan kialakított tárolórendszer rendkívül sok rekeszével: 

  • a kategóriájában legnagyobb kesztyűtartó 

  • három részre felosztott, nyitott tárolórekesz, colstoktartó rekesz különböző szükséges eszközök számára, valamint két opcionális rekesz nagy tárolóhellyel a tetőgalériában 

  • stabil pohártartó és az ajtókban elhelyezett tárolók palackok (1,5 l), irattartók stb. számára 

 

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Műszaki adatok: A tényleges tömeg magában foglalja a jármű tömegét, ha a tartályok (üzemanyag, víz stb.) legalább 90 %-ban meg vannak töltve, valamint a járművezető tömegét (75 kg) és az alapfelszereltséghez tartozó opcionális felszerelések/kiegészítő felszerelések tömegét. Figyelem! Kérjük vegye figyelembe, hogy a megadott műszaki adatok csak előzetes értékek és a tájékozódást szolgálják. A megfelelőségi tanúsítvány (COC) szerinti tényleges értékek akár 5 %-kal is eltérhetnek, vagy a jármű tényleges tömege akár 5 %-kal is nagyobb lehet, ami ennek megfelelően csökkenti a hasznos terhelhetőséget. Az információ olyan műszaki adat, amelyet a jármű előzetes adatkonfigurációjának részeként számítottak/határoztak meg. Nem zárható ki, hogy a gyártási folyamat során ezen értékekben eltérések fordulhatnak elő, és hogy az előzetes adatkonfiguráció részeként kiszámított/meghatározott értékek ezért nem felelnek meg a leszállított jármű értékeinek.

Crafter dobozos kivitel:

Üzemanyag-fogyasztás: 8,4 - 12,6 l/100 km.

CO₂-kibocsátási értékek: 221 - 330 g/km.

A kép illusztráció. 2024/05

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Az új Crafter

Szintet lépett.

Szintet lépett.

Az új Crafter

Szintet lépett.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata