Klímaberendezés elektronikus szabályozással.1

Az igényeknek megfelelő szobahőmérsékletről a kérésre rendelhető klímaberendezés fokozatmentes szabályozása gondoskodik.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Klímaberendezés elektronikus szabályozással és második párologtatóval.1

A személyes vagy hőmérsékletre érzékeny rakomány professzionális szállítása érdekében a Crafterben a raktér is légkondicionálható. A második párologtató a vezetőfülke tetejébe van építve, a légbefúvók a válaszfal fölött találhatók.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Climatronic" klímaberendezés.1

Ez az opcionális rendszer 2/3 zónás hőmérséklet-szabályozást biztosít a vezető, az első utas és a raktér/utastér2 számára. A rendszer felismeri az erős napsugárzást és a külső hőmérsékletet, és ennek megfelelően több vagy kevesebb hűvös levegőt enged a jármű belső terébe. Az automatikus belsőlevegő-keringtető, a levegőminőség-érzékelő, a tetőburkolatba épített kiegészítő levegőbefúvó1, valamint az opcionális kiegészítő fűtés megfelelő hőmérsékletről gondoskodik.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Csak második párologtatóval együtt.

Fűtések.

Programozható állóhelyzeti légfűtés1

A külön kérésre rendelhető, üzemanyaggal működő állóhelyzeti légfűtés közvetlenül felmelegíti a beáramló levegőt, és a légbefúvókon keresztül gyorsan felfűti a rakteret, illetve az utasteret. Igény esetén rádiós távirányítóval rendelhető.

Fűtés elektronikus szabályzással (kép nélkül)

A belső hőmérséklet pontos szabályozásáért alapfelszereltségben.

Téli csomag (kép nélkül)1

A kérésre rendelhető téli csomag kiegészítő fűtést, egy szintjelzővel felszerelt nagy mosófolyadék-tartályt, fűthető szélvédőmosó fúvókákat, valamint első szélvédőfűtést tartalmaz.

Üzemanyaggal működő kiegészítő fűtés (kép nélkül)1

Az üzemanyaggal működő opcionális berendezés járó motor mellett támogatja a fedélzeti fűtést.

Állóhelyzeti légfűtés és kiegészítő fűtés (kép nélkül)1

Az állóhelyzeti légfűtés funkciói mellett egy opcionális kiegészítő fűtés támogatja járó motor mellett a fedélzeti fűtést.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Kiegészítő vízmelegítés programozható állófűtéssel.

A kérésre rendelhető kiegészítő vízmelegítés funkció járó motor mellett támogatja a fedélzeti fűtést, és a programozás funkció által lehetővé teszi a jármű akár 60 perces előmelegítését, pl. a vezetőfülke ablaküvegeinek gyors leolvasztásához.

Programozható állóhelyzeti légfűtés és kiegészítő vízmelegítés (kép nélkül)1

Az állóhelyzeti légfűtés funkciói mellett egy opcionális kiegészítő vízmelegítés funkció támogatja járó motor mellett a fedélzeti fűtést, mely beprogramozható a jármű előmelegítésére.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés