Crafter Preise

Die Crafter Preise variieren je nach zusätzlichen Ausstattungen und Features. Für nähere Informationen zu den Crafter Preisen, besuchen Sie deshalb den VW Nutzfahrzeuge Konfigurator. Dort können Sie Ihren Crafter Kastenwagen oder Pritschenwagen individuell zusammenstellen und so den Preis Ihres Crafters ermitteln.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Műszaki adatok: A tényleges tömeg magában foglalja a jármű tömegét, ha a tartályok (üzemanyag, víz stb.) legalább 90 %-ban meg vannak töltve, valamint a járművezető tömegét (75 kg) és az alapfelszereltséghez tartozó opcionális felszerelések/kiegészítő felszerelések tömegét. Figyelem! Kérjük vegye figyelembe, hogy a megadott műszaki adatok csak előzetes értékek és a tájékozódást szolgálják. A megfelelőségi tanúsítvány (COC) szerinti tényleges értékek akár 5 %-kal is eltérhetnek, vagy a jármű tényleges tömege akár 5 %-kal is nagyobb lehet, ami ennek megfelelően csökkenti a hasznos terhelhetőséget. Az információ olyan műszaki adat, amelyet a jármű előzetes adatkonfigurációjának részeként számítottak/határoztak meg. Nem zárható ki, hogy a gyártási folyamat során ezen értékekben eltérések fordulhatnak elő, és hogy az előzetes adatkonfiguráció részeként kiszámított/meghatározott értékek ezért nem felelnek meg a leszállított jármű értékeinek.

Crafter dobozos kivitel:

Üzemanyag-fogyasztás: 8,4 - 12,6 l/100 km.

CO₂-kibocsátási értékek: 221 - 330 g/km.

A kép illusztráció. 2024/05

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Az új Crafter

Szintet lépett.

Szintet lépett.

Az új Crafter

Szintet lépett.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata