Közepes tengelytáv, szimpla fülke.

6204 mm-es hosszúságával ez a platós kivitelű Crafter 7,1 m²-es rakfelülettel rendelkezik és akár három személy is elfér benne.

Közepes tengelytáv, dupla fülke.

6204 mm-es hosszúságával ez a platós kivitelű Crafter 5,5 m²-es rakfelülettel rendelkezik és akár hét személy is elfér benne.

Hosszú tengelytáv, szimpla fülke.

7004 mm-es hosszúságával ez a platós kivitelű Crafter 8,8 m²-es rakfelülettel rendelkezik és akár három személy is elfér benne.

Hosszú tengelytáv, dupla fülke.

7004 mm-es hosszúságával ez a platós kivitelű Crafter 7,1 m²-es rakfelülettel rendelkezik és akár hét személy is elfér benne.

Extra hosszú tengelytáv¹ ², szimpla fülke.

7404 mm-es hosszúságával ez a platós kivitelű Crafter 9,6 m²-es rakfelülettel rendelkezik és akár három személy is elfér benne.

¹ Ez az opció későbbi időpontban rendelhető. ² Csak szimpla fülkével együtt elérhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés