Fő alapelve: Maximális helykihasználás.

Létratartó.¹

A külön kérésre rendelhető, tűzihorganyzott, elől a platóhoz rögzített váz gondoskodik a létrák és más hosszú tárgyak biztonságos szállításáról. Igény szerint a plató hátsó végére is rendelhető létratartó. A kereszttartó 115 mm-es fokozatban állítható három különböző magasságban.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Tárolódoboz a platón.¹ ²

A stabilan a platóhoz csavarozott opcionális alumínium tárolódoboz 640 l tárolókapacitással és 200 kg terhelhetőséggel rendelkezik. A fedél önálló nyílásáról és rögzüléséről egy gázrugó gondoskodik.

Szerszámosládák (kép nélkül)1 Kívánság szerint a jármű minden oldalán akár két lezárható szerszámosláda is beépíthető a rakodófelület alá. Ezek egyenként 71,5 l-es tárolókapacitással és 40 kg-os terhelhetőséggel rendelkeznek.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. ²Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Rakományrögzítő szemek.

A rakomány biztosítását alapfelszereltségként akár tíz stabil, padlóba szerelt, rakfelületbe süllyeszthető rakományrögzítő szem garantálja.

Rögzítőheveder-szerelvény.³

Az opcionális rögzítőheveder-szerelvény segítségével mindig stabilan rögzítheti a szállítmányt a raktérben. A rögzítés egyszerűen a rakományrögzítő síneknél vagy a feszítőrúd különálló rögzítési pontjánál történik.

³Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Rakományrögzítő láda.¹ ² ³

A kívánság szerint kapható rakományrögzítő láda racsnis és rögzítőhevedereket, élvédőt és csúszásgátló szőnyeget tartalmaz, valamint egy brosúrát a rakományrögzítéssel kapcsolatos figyelmeztetésekkel. A készlethez külön rendelhető fali tartó.

Ponyva és ponyvatartó váz (kép nélkül)¹ ² A kérésre rendelhető robosztus ponyvatartó felépítmény a ponyvatartó lécekkel és a kiváló minőségű ponyvával különböző méretben és színben kapható. A ponyvában beépített fényáteresztő sáv található. Kérésre LED-es világítással kiegészíthető.

¹Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

²Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

³Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Crafter Platós

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.