fűtések*

Warm durch den Winter

Bei Minusgraden Scheiben kratzen? Nach Außenterminen in der kalten Fahrerkabine frieren? Mit unseren Heizsystemen haben Sie es sogar in den frostigen Monaten unterwegs warm und bequem.

Programozható állóhelyzeti légfűtés és kiegészítő vízmelegítés

Az állóhelyzeti légfűtés funkciói mellett egy opcionális kiegészítő vízmelegítés funkció támogatja járó motor mellett a fedélzeti fűtést, mely beprogramozható a jármű előmelegítésére.

Elektronisch regelbare Heizung

Die elektronisch regelbare Heizung sorgt für eine serienmäßig exakte Regelung der Innenraumtemperatur.

 

Winterpaket

Das Winterpaket umfasst einen Zuheizer, einen größeren Waschwasserbehälter mit Standanzeige, beheizbare Scheibenwaschdüsen und eine Frontscheibenheizung.

 

Kraftstoffbetriebener Zuheizer

Die kraftstoffbetriebene Anlage unterstützt die Bordheizung bei laufendem Motor.

 

Luftstandheizung und Zuheizer

Neben den Funktionen der Luftstandheizung unterstütz ein Zuheizer die Bordheizung bei laufendem Motor.

 

Wasserzusatzheizung mit programmierbarer Standheizung

Die Wasserzusatzheizung mit programmierbarer Standheizung unterstützt die Bordheizung, wenn der Motor läuft. Sie ist programmierbar und kann so Ihr Fahrzeug bis zu 60 Minuten lang vorheizen.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Crafter Platós

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.