Modern vezetői asszisztensrendszerek

Együtt gondolkodik és gondoskodik

Annak érdekében, hogy minden út olyan nyugodtan végződjön, ahogy kezdődött, az új Caddyben számtalan vezetői asszisztensrendszer rejlik, amelyek veszélyes helyzetekben óvintézkedéseket hajtanak végre.

"Rear Cross Traffic Alert" Kitolatást segítő asszisztensrendszer1

Segítség a parkoláshoz a tolatva történő kiállásnál. Amennyiben a járművezető egy másik jármű veszélyes közeledésekor nem reagál a hangjelzésre, akkor a rendszer fékezéssel beavatkozik. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Lane Assist" Sávtartó rendszer1

Multifunkciós kamera térképezi fel a jármű saját sávját és a rendszer beavatkozik, ha fennáll a sáv határvonalak átlépésének veszélye. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Trailer Assist" vontatmány irányító rendszer

Megkönnyíti a vontatmány irányítását a tengelyirányú parkolóba történő beállásnál, a pontos tolatásnál, illetve a rakodórámpára vagy máshova történő rátolatásnál.

Travel AssistEmergency Assist vészhelyzet asszisztenssel

A Travel Assist különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, és közben a követési távolságra is ügyel a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest. A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

A rendszer határain belül. Felszereltségtől függően elérhető, akár felár ellenében.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vw-nutzfahrzeuge.at/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos forgalmazóink egyikét!

Bezárás
Zum Seitenanfang
Highlights
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.