Modern vezetői asszisztensrendszerek

Együtt gondolkodik és gondoskodik

Annak érdekében, hogy minden út olyan nyugodtan végződjön, ahogy kezdődött, a Caddyben számtalan vezetői asszisztensrendszer rejlik, amelyek veszélyes helyzetekben óvintézkedéseket hajtanak végre.

"Rear Cross Traffic Alert" Kitolatást segítő asszisztensrendszer1

Segítség a parkoláshoz a tolatva történő kiállásnál. Amennyiben a járművezető egy másik jármű veszélyes közeledésekor nem reagál a hangjelzésre, akkor a rendszer fékezéssel beavatkozik. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Lane Assist" Sávtartó rendszer1

Multifunkciós kamera térképezi fel a jármű saját sávját és a rendszer beavatkozik, ha fennáll a sáv határvonalak átlépésének veszélye. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Trailer Assist" vontatmány irányító rendszer

Megkönnyíti a vontatmány irányítását a tengelyirányú parkolóba történő beállásnál, a pontos tolatásnál, illetve a rakodórámpára vagy máshova történő rátolatásnál.

Travel AssistEmergency Assist vészhelyzet asszisztenssel

A Travel Assist különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, és közben a követési távolságra is ügyel a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest. A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

A rendszer határain belül. Felszereltségtől függően elérhető, akár felár ellenében.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos forgalmazóink egyikét!

Caddy:

Üzemanyag fogyasztás , kombinált: 4,6-5,5 l/100 km  
CO₂-kibocsátás: 120-145 g/km

Bezárás
Zum Seitenanfang
Highlights
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.