Menü
Zárja be a menüt

Az új Transporter

Rendelhető 2024 nyarától

Rendelhető 2024 nyarától

Az új Transporter

Rendelhető 2024 nyarától

Minden eddiginél erősebb Transporter

Üdvözöljük a haszonjárművek jövőjében: Az új Transporter mérföldkőnek számít, és teljesen új lehetőségeket nyit meg Ön előtt. Az eredeti Volkswagen Haszonjárművek formatervezésével, jelentősen továbbfejlesztett haszongépjármű-tulajdonságokkal és számos új, jövőbe mutató funkcióval biztosít Önnek nemcsak nagyobb menetkényelmet és raktérkapacitást, hanem sokoldalú variálhatóságot is.

Az új Transporter kompromisszumok nélküli haszongépjármű-tulajdonságainak, valamint a modellek és hajtásrendszerek széles választékának köszönhetően rugalmasan igazodik az Ön igényeihez, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszú utakról. Különböző hosszúságú és magasságú dobozos vagy platós kivitelben, dupla fülkével, dízel, plug-in hibrid (eHybrid) vagy elektromos hajtással érhető el. Ez a jármű intelligens, erőteljes és megbízható, és pontosan azt nyújtja, amire Önnek szüksége van a hétköznapokban. Üdvözli az új Transporter!

Hosszabb, szélesebb, tágasabb, kiváló hasznos teherbírással

Az Ön sikereinek elérése érdekében az új Transporter szinte minden téren javult elődjéhez képest. Tapasztalja meg a nagyobb kényelmet a vezetőfülkében, és az alapfelszereltségben 61 mm-rel hosszabb rakteret. Ha ez nem lenne elég, a hosszú tengelytávú kivitelben most először akár 3 m-nél hosszabb rakodótér is elérhető. Emellett élvezheti a jelentősen nagyobb szélesség előnyeit, ami csaknem 148 mm a kerékdobok között. A nagyobb méretek a belső tér előnyére válnak, így nemcsak több helyet biztosítanak a rakománynak, hanem kényelmesebb vezetési élményt is nyújtanak Önnek és csapatának a mozgalmas munkanapokon.

 

 

Lenyűgöző megjelenés

Pörgesse fel üzleti ügyeit: az új Transporter magabiztosan szállít Önnek. Markáns megjelenése a jellegzetes rövid orr-résszel azonnal megragadja a tekintetet, míg a modern LED-Mátrix fényszórók igény szerint kiváló láthatóságot nyújtanak akár az utakon, akár az építkezési területeken. A Transporter még nagyobb rakteret és hasznos felületet biztosít. Az EUR raklapok szállítása sosem volt még ilyen egyszerű, amit a rakodótér megnövelt ajtói tesznek lehetővé. A lenyűgözően sokoldalú kiviteleken kívül élvezheti a professzionális felépítménygyártók szoros partnerhálózata által kínált átfogó személyre szabhatóságot is. Az Ön Transportere, az Ön stílusa, az Ön sikere. 

Megnövelt beltér: nagyobb tér, nagyobb kényelem, számtalan lehetőség

A kényelem és a munka találkozása: az új Transporterben a járművezető munkahelye pilótafülke, iroda és pihenőszoba egyben. Az innovatív digitális műszerfalnak köszönhetően mindent szem előtt tarthat, míg a modern asszisztensrendszerek megkönnyítik munkanapjait. Ergonomikus ülések, új, haszonjárművekre jellemző innovációk, mint az opcionális 230 V-os Powerhub a külső fogyasztóknak, valamint a VW Connect1 mobil online szolgáltatásai biztosítják a nyugodt megérkezést. Emellett számos tárolórekesz és csatlakozó gondoskodik a rendezettségről, az okostelefonoktól kezdve az uzsonnás dobozig. A lenyűgöző, akár egy tonnás terhelhetőséggel és még nagyobb raktérkapacitással, rakodási hosszúsággal és hasznos teherbírással az új Transporter szinte minden kihívásra készen áll. Fedezze fel a szállítás teljesen új dimenzióját: intelligens, hatékony és tágas. 

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata