Menü
Zárja be a menüt

2022.6.27 Világpremier július 7-én – „Étvágygerjesztő” új Amarok

Július 7-én tartja digitális premierjét a Volkswagen Haszonjárművek prémium -pickupja, első ízben immár minden lepel és álca nélkül, élő közvetítésben mutatkozik be a világnak. Egyéni formavilága mellett a teljes egészében új fejlesztésű Amarok számos különleges megoldást is felvonultat, innovatív műszaki fejlesztések egész sorát hozza el a pickupok B-szegmensébe.

"Lázadó" és "harcos", egyben a család és mindenfajta vállalkozás fő támasza, ám mindenkor egyetlen világos céllal - hogy vállalja a felelősséget. A Volkswagen Haszonjárművek új prémium-pickup sorozata ott segíti vezetőjét, ahol csak tudja. Az Amarok legújabb generációjának mottója ezért így szól: "Történjék bármi" ("No matter what"), azaz nem számít, mi áll előttünk.

Az előzetes YouTube videó ezen a közvetlen hivatkozáson érhető el. A kisfilm a szó szoros értelmében étvágygerjesztőként hivatott szolgálni a bemutatóra, amelyre digitális világpremier formájában, élő közvetítésként 2022. július 7-én 10:00 órakor (CEST; UTC+2) kerül sor.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata