Menü
Zárja be a menüt

2022.4.8 A Volkswagen Haszonjárművek 2023-ra teszi át a VW buszfesztivált

A jelenlegi európai helyzet miatt a Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra (egészen pontosan 2023. június 23-25. közötti időszakra) halasztotta a VW buszfesztivált. Az eredeti tervek szerint idén július 15-17. között a hannoveri vásárterület adott volna otthont a fesztiválnak, amelyre a világ minden részéről több ezer VW lakóautót vártak.

Lars Krause, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának az értékesítés és marketing területekért felelős tagja így nyilatkozott: "A VW busztfesztivál központi téma a csoport közösségi média csatornáin és igen nagy népszerűségnek örvend. Így teljesen megértjük a Bulli rajongók csalódottságát a halasztás miatt. Reméljük mindenki megérti a döntésünket. Jelenleg senki sem tudja, hogy milyen lesz a helyzet júliusban. Azonban nem szeretnék fesztivállal ünnepelni, amikor háború dúl Európában és menekültek érkeznek Hannoverbe, akikről gondoskodni kell."

A város jelenleg az Alsó-Szászországba érkező menekültek központi fogadóhelye. Krause hozzátette: "Megtartjuk a fesztivált egy évvel később, 2023 nyarán, és a jegyárusítás már idén elindul."

A Volkswagen Haszonjárművek először 2007-ben rendezte meg Hannoverben a nagy VW buszfesztivált. Abban az évben 3 500 lakóautó regisztrált az eseményre és több, mint 70 000 látogató vett részt a fesztiválon.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata