Menü
Zárja be a menüt

2020.12.17 Aranyérem a VW T6.1-nek, mint a legbiztonságosabb kisbusznak

Az európai közlekedési minisztériumokból, autóklubokból, biztosítói szövetségekből és kutatóintézetekből álló Euro NCAP konzorcium éppen 19 könnyű haszongépjármű biztonságát tesztelte. A tesztek az aktív biztonsági rendszerek elérhetőségére és működésére összpontosítottak. A Volkswagen Haszongépjárművek Transporter T6.1 típusa került az első helyre - és ennek következtében elnyerte az Euro NCAP aranyérmet.

Az online kereskedelem fellendülése a szállítási szolgáltatások iránti kereslet növekedéséhez vezetett. Ennek eredményeként az utakon növekszik a kisteherautók száma. Jó ok arra, hogy az NCAP konzorcium felmérje és értékelje a B és C / D kategóriájú kisteherautók által kínált, legfeljebb 3,5 tonna megengedett össztömegű kisteherautók által kínált vezetősegítő rendszerek elérhetőségét és működését.

A kiterjedt tesztelés után az NCAP arra a következtetésre jutott, hogy a Volkswagen Haszongépjárművek Transporter T6.1 változata mutatja a legjobb eredményt: "A Transporter lehetőséget kínál a fogyasztóknak arra, hogy sokféle, jól teljesítő biztonsági funkciót vásároljanak, és ezzel kiérdemli az aranyérmet az Euro NCAP tesztjein. A Transporter 2021-ben a kereskedelmi kisáruszállítók között magasra helyezi a lécet a konkurensek számára. "

A T6.1-es sorozatban a vezetőt segítő rendszerek széles választéka áll rendelkezésre. Számos biztonsági és asszisztens funkciót tartalmaznak, hogy megfeleljenek az adott ügyfél igényeinek. Ezek a sávtartó asszisztenstől és a városi vészfékezés funkcióval ellátott Front Assist-tól kezdve egészen a sebességkorlátozóval rendelkező adaptív sebességtartó automatikáig (ACC) terjednek.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata