Menü
Zárja be a menüt

2020.10.28 A TRATON és a Hino E-Mobility közös vállalkozást indít

A TRATON SE (TRATON) és a Hino Motors, Ltd. (Hino) az e-mobilitásról írt alá közös vállalati létrehozásáról szóló megállapodást, hogy olyan e-mobilitási termékeket tervezzenek és gyártsanak, amelyek a két vállalat stratégiai partnerségére alapozva a legmagasabb értékeket kínálja az ügyfelek számára. A TRATON és a Hino egyesítik erőiket, hogy ennek eredményeként elektromos járműveket fejlesszenek ki, beleértve az akkumulátoros elektromos járműveket (BEV), az üzemanyagcellás járműveket (FCV) és a releváns alkatrészeket, valamint közös EV-platformokat hoznak létre, beleértve a szoftvereket és interfészeket is. Mindkét vállalat tapasztalt szakembereiből csapatot hoznak létre, és megkezdik működésüket Södertäljében (Svédország) majd második lépésként Tokióban (Japán) is. A TRATON és a Hino összefognak, hogy lerövidítsék a jövőbeli e-mobilitási termékek fejlesztési idejét az akkumulátoros és üzemanyagcellás technológiával egyaránt. A két vállalat meg van győződve arról, hogy a jövőben mindkét technológiára szükség lesz.

Yoshio Shimo, a Hino Motors, Ltd. elnök-vezérigazgatója elmondta: "Örülök, hogy a közös beszerzési vállalkozásunk után tovább erősíthetjük a TRATON-nal való szinergiánkat az e-mobilitás terén, segítve a globális CO2-kibocsátás csökkentését és a globális felmelegedés elleni küzdelmet. Vezető haszongépjármű gyártóként egyesítjük erősségeinket, hogy az elektromos hajtású haszonjárművek közös tervezésén keresztül a legnagyobb értékű elektromos járműveket kínáljuk az ügyfelek számára."

Matthias Gründler, a TRATON GROUP vezérigazgatója elmondta: "A TRATON küldetése, hogy gondosan egyensúlyba hozza az emberek, a bolygó és a teljesítmény érdekeit. Ez az új közös vállalkozás Hino partnerünkkel a következő fontos lépés az elektrifikációban, tovább folytatva küldetésünket. " Gründler megismételte a TRATON GROUP azon célját, hogy 2025-ig 1 milliárd eurót fektessen be az elektrifikációba.

Hino és a TRATON még 2018-ban írt alá megállapodást, amelynek célja a kölcsönösen előnyös stratégiai hosszú távú partnerség kialakítása azon elv alapján, hogy az ügyfeleknek a lehető legmagasabb értéket kínálják, 2019-ben létrehoztak egy közös beszerzési vállalkozást, és most megszilárdították együttműködésüket az e-mobilitás terén. A két vállalat abban is megállapodott, hogy feltárják egymás képességeit, és megvizsgálják az együttműködés további lehetőségeit a technológia más jövőbeli területein.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata