Menü
Zárja be a menüt

2019.9.27 Az AUTO MOTOR SPORT olvasói a Multivan 6.1-nek ítélték a 2019-es év legjobb formatervezési innovációja díját

Az új Multivan 6.1 elnyerte az „Autonis - Legjobb formatervezési innováció 2019” díjat a „Kisbusz” kategóriában. Az AUTO MOTOR UND SPORT autós szaklap által indított olvasói közvélemény kutatás egyértelmű eredményeként az összes résztvevő 53,6% -a szavazott a Volkswagen Haszonjárművek kultikus kisbuszának legújabb generációs modelljére.

A Stuttgartban tegnap rendezett díjátadó ünnepségen, Albert Kirzinger formatervezési vezető elmondta: "Számomra a Bulli a kör négyszögesítése. Ennek formatervezési  története régebbre nyúlik vissza, mint  bármelyik más járműé.  Úgy gondolom, sikerének titka abban rejlik, hogy  harmonikusan ötvözzük a modern stílust az időtálló dizájnnal."

Ugyanez vonatkozik az új Multivan 6.1-re is, amelyet éppen most vezetnek be az első piacokon. Az új Multivan most először érhető el a teljesen digitális eszközökkel kialakított 'digitális pilótafülkével'. Szintén újdonságnak számít az infotainment rendszer online összeköttetési egysége (OCU), amelyen keresztül a Bulli 6.1 a web alapú funkciók és szolgáltatások új köréhez  rendelkezik hozzáféréssel .  Új kormányszerkezet és számos  vezetőt segítő rendszer tovább tökéletesíti az utazást, a könnyű kezelhetőséget és a biztonságot.

Az "autonis"-  - Legjobb formatervezési újítás  díj"-ról: az első szavazást és versenyt 14 évvel ezelőtt tartották, ezúttal összesen 100 új modellt vettek be a tíz járműkategóriába., a közvélemény kutatás során az AUTO MOTOR UND SPORT folyóirat 13.762 olvasója szavazott.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata