Crafter 35 Alváz, szimpla fülke, dobozos kivitel

Gyári átalakítási megoldások

A Crafter alvázra épülő dobozos megoldásokkal optimálisan fel van szerelkezve a logisztikai és szállítmányozási feladatokra. A kínálatban szerepel súlyoptimalizált könnyűszerkezetes felépítmény és nagy teherbírású rétegelt lemezből készült doboz is.

Crafter 35 Alváz, szimpla fülke, 3 oldalú billenőplatós kivitel

Gyári átalakítási megoldások

Az építőiparban, a kertépítésben vagy akár a mezőgazdaságban is mindig szükség van robusztus, strapabíró járművekre. A Crafter alvázra, épített 3 oldalú billenőplató ideális megoldást jelent az ömlesztett anyagok egyszerű és gyors szállítására.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés