Menü
Zárja be a menüt

Az új California

Hamarosan elérhető.

Hamarosan elérhető.

Az új California

Hamarosan elérhető.

Utazási mobilitás újragondolva:
az új California

A California. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte legsikeresebb lakóautója évtizedek óta a kempingezés és a mindennapi használhatóság szimbóluma. Az új California azért jött létre, hogy tovább vigye ezt az örökséget. Innovatív tervek, új platformok, új belső kialakítás, új funkciók: az új California megbízható társ a mindennapokban, és egy teljes értékű lakóautó szinte minden elképzelhető kalandhoz.

3 szobás koncepció nyári konyhával

Az új California alapfelszereltségként 2 tolóajtóval rendelkezik - ez még könnyebbé teszi a jármű beépítését a mindennapi életbe és a kempinges kalandokba. Az utasoldali tolóajtó megkönnyíti a be- és kiszállást. A vezetőoldali kiegészítő tolóajtó és a teljesen újragondolt konyhabútor1, valamint a külső összecsukható asztal2 különféle lehetőségeket kínálnak a szabadban történő főzéshez és étkezéshez. A gáztűzhellyel és mosogatóval felszerelt konyhasarok közvetlenül a tolóajtó mellett található. A hűtőszekrény pedig kívülről és belülről egyaránt megközelíthető, és az opcionális napellenzőnek köszönhetően védve van a naptól és az esőtől. Ez a második bejárat jelentősen növeli a rendelkezésre álló helyet, és szinte háromszobás lakássá varázsolja az új Californiát.

Rendkívül sokoldalú ülések

Tágasabb kempingezés: A kézifékkar helyett az elektromos rögzítőfék lehetővé teszi az átjárást a vezető és az első utasülés között (mind két első ülés forgatható és állítható magasságú) az új California utastere felé. A vezetőülés mögött bőven van hely - például egy mobil vécé számára. Az utastérben található, két könnyen eltávolítható vagy a sínrendszeren mozgatható különálló ülések gyorsan és egyszerűen több helyet biztosítanak a hosszú tárgyaknak, például egy szörfdeszkának. Az ággyá alakíthatóságának és a beépített fiókoknak köszönhetően nagyobb rugalmasságot és magasabb kényelmet is nyújtanak.

Okos kempingezés

Digitális funkciók, innovatív, magas szintű mobil online szolgáltatások és intelligens asszisztens rendszerek: az új California alapfelszereltségként hasznos funkciókkal rendelkezik. Ilyen például a lakóautó funkcióinak megjelenítése és működtetése, az utastér légkondicionálásának szabályozása, a belső tér fűtése az állóhelyzeti kiegészítő fűtésen3 keresztül, az "Ambiente" környezeti megvilágítás vezérlése4 (a tetőkeret körül) és még sok más, mindez a három Touchpoints-on keresztül érhető el: a California App5-on keresztül, az autós App5  új kiegészítésével és a lakóautó C-oszlopon található, 12,7 cm-es (5") álló formátumú érintőkijelzővel.

Több szabadság a mindennapokban is

Az új California nem csak a kempingezés terén állít fel új mércét. A mindennapi élet okos innovációival is lenyűgöz. A vezető- és utasoldali két tolóajtó nemcsak a beszállás biztonságát növeli, hanem a mindennapokat is jelentősen megkönnyíti. Körbejárni az autót a vásárolt élelmiszerekkel? Többé már nem. A hűtőszekrényt6 közvetlenül kívülről bepakolni? Semmi akadálya. Könnyű szimpla ülések az utastérben, amelyek egyenként mozgathatók vagy akár kivehetők nagyobb tárgyak szállításához? Gyorsan és egyszerűen megoldható - különösen azoknak számára, akik gyorsan át szeretnének váltani a mobil iroda módból szabadidős üzemmódba.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata