Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Multivan

Olyan sokoldalú, mint Ön. Több mint 65 éve optimális társ a legkülönbözőbb napi tennivalókhoz és a szabadidős programokhoz. Sokoldalúság, minőség és részletekbe menő tökéletesség jellemzi. A nagyvonalú helykínálat és a rugalmas térkihasználás előnyt jelent minden tervezett munka vagy program megvalósításában. Eredeti és stílusos dizájn, igényes belső felszereltség az új műszerfallal és a legmodernebb infotainment-rendszerekkel, korszerű vezetőasszisztens-rendszerek és különösen hatékony motorok.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Galéria

Az új Multivan olyan sokoldalú, mint Ön.

Az új Multivan olyan sokoldalú, mint Ön.

Videók

Videó lejátszás

Amit a Multivanről tudni érdemes

Videó lejátszás

A Multivan ülések ággyá alakítása

Videó lejátszás

A Multivan ülések mozgatása

Videó lejátszás

A Multivan multifuncionális asztala

Multivan reklámfilm

Multivan termékfilm

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtés és klímaberendezés
Komforttető
Komfort műszerfal
Ülések
Volkswagen Car-Net

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. 

Első osztályú infotainment- és innovatív mobil online-szolgáltatások

Az új rádió- és navigációs rendszerek kezelése
érintőképernyőjüknek köszönhetően szinte gyerekjáték,
a Car-Net segítségével pedig Ön mindenkor jól informált maradhat.

Fűtés és klímaberendezés

A belsőtér-érzékelővel ellátott félautomata klímaberendezés folyamatosan hozzá igazítja az utastér hőmérsékletét a vezető terének hőmérsékletéhez és optimálisan elosztja az utastér levegőjét.

Komforttető

Mennyezetbe integrált légbefúvók látják el friss levegővel az utasteret, illetve csökkentik az oldal ablakok párásodását. A billenthető olvasólámpák egyénileg szabályozhatók.

Komfort műszerfal

A külső dizájn vízszintes vonalvezetése folytatódik a belső térben az újonnan kialakított műszerfalon. A dekorsáv, a dekorléc és a belső színkoncepció összehangoltsága otthonos hangulatot teremt. A számos rakodási és tárolási lehetőségnek köszönhetően a műszerfal nemcsak esztétikus, hanem praktikus is.

Ülések

Az intelligens sínrendszertől az elfordítható egyes ülésekig - az új Multivan variálhatósága tökéletesen igazodik állandóan mozgásban lévő világunkhoz.

Magas szintű védelem. Az új Multivan különböző biztonsági rendszerei segítik a vezetőt, ami mind az utasok, mind a közlekedés többi résztvevője számára lényegesen nagyobb biztonságot és kényelmet jelent az eddiginél.

Biztonsági rendszerek
Parkolást segítő rendszerek
Vezetőasszisztens rendszerek
Fényszórók
Adaptív futómű-szabályozás (DCC)
Segítség kritikus helyzetekben.

Kritikus helyzet észlelése esetén az új Multivan korszerű
vezetőasszisztens-rendszerei segítenek Önnek a fék- és
a motorvezérlésbe való beavatkozással.

Parkolást segítő rendszerek

A Multivan figyelmeztet akadályok felbukkanása esetén, és segíti a manőverezést.

Vezetőasszisztens rendszerek

Intelligens vezetőasszisztens rendszerek teszik az utazást kényelmesebbé.

Fényszórók

Az extra felszereltségként kínált fényszóró-szabályozás automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén.

Adaptív futómű-szabályozás (DCC)

A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű az opcionális futómű-szabályozással a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatokban egyedileg beállítható. Extra felszereltségként rendelhető.

Csak "Plus" vagy "Premium" multifunkciós kijelzővel. Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető.

Különösen alacsony fogyasztás fokozott teljesítmény mellett.

Motorok
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
4MOTION összkerékhajtás
Motorok

Az új Multivannel Önnek egy olyan kísérője lesz,
amely 4MOTION összkerékhajtásával kihívást jelentő,
úttalan utakra tervezett túrákat is gond nélkül teljesít.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T6 személyautó modellek CO2 kibocsátási és üzemanyag fogyasztási értékei felülvizsgálat alatt állnak és eltérhetnek a korábbiakban közzétett ill. jelenleg a honlapon szereplő értékektől. Köszönjük megértésüket.

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

Az extra felszereltségként rendelhető 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé a vonóerő leadásának megszakítása nélkül, így lényegesen jobb menetkomfort érhető el. Ön választhat a normál és a sport üzemmód között.

4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb váltógenerációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Ennek előnye a csekély tömeg, valamint a továbbtökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika.

Multifunkciós bőrkormány
Elektromosan 12-féleképpen állítható ülések
Fényszórók
„Comfort” mobiltelefon-csatlakozás
Elektromosan behajtható külső tükrök
Multifunkciós bőrkormány

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés. A kormánykerék távolsága és magassága szabályozható, így hosszú utakon is kényelmes ülést garantál a vezető számára. Az opcionális Servotronic, a szervokormány sebességfüggő szabályozása jobb kezelhetőséget tesz lehetővé sávváltásnál és parkolásnál, valamint fokozott biztonságot nyújt nagyobb sebességnél.

A Multivan Highline esetében szériafelszereltség. A Multivan Trendline és Comfortline számára extra felszereltségként rendelhető.

Elektromosan 12-féleképpen állítható ülések

A vezető- és utasoldalon. Egyéni igényekhez igazítható a gerinctámasz, a háttámla dőlésszöge, az ülésmagasság, valamint az ülőfelület dőlésszöge és hosszirányú állítása. A kísérőüléshez három különböző ülésbeállítás tárolható el a memóriában. Az elektromosan 12-féleképpen állítható vezető- és utasoldali üléshez ülésfűtés is tartozik.

Extra felszereltségként és csak Nappa bőrrel vagy Alcantarával rendelhető a Multivan Comfortline és Highline számára.

Fényszórók

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják.

„Comfort” mobiltelefon-csatlakozás

A speciális mobiltelefon-tartó vezeték nélküli külső antenna-összeköttetéssel van ellátva a rádióvétel minőségének optimalizálása érdekében. A feltöltés is rendkívül egyszerű: csak rá kell kötni a telefont az USB-csatlakozóra, amely ugyancsak a tárolórekeszben található.

Extra felszereltségként és csak a "Composition Colour" és "Composition Media" rádió- vagy a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt rendelhető a Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára.

Elektromosan behajtható külső tükrök

A tükrök a szériafelszereltség részeként elektromosan állíthatók és fűthetők. Kívánságra elektromosan behajthatók. A modellnek megfelelően a tükörház fényezett vagy fényezetlen.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek