Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Multivan

Olyan sokoldalú, mint Ön. Több mint 65 éve optimális társ a legkülönbözőbb napi tennivalókhoz és a szabadidős programokhoz. Sokoldalúság, minőség és részletekbe menő tökéletesség jellemzi. A nagyvonalú helykínálat és a rugalmas térkihasználás előnyt jelent minden tervezett munka vagy program megvalósításában. Eredeti és stílusos dizájn, igényes belső felszereltség az új műszerfallal és a legmodernebb infotainment-rendszerekkel, korszerű vezetőasszisztens-rendszerek és különösen hatékony motorok.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Galéria

A Multivan olyan sokoldalú, mint Ön.

A Multivan olyan sokoldalú, mint Ön.

Videók

Videó lejátszás

Amit a Multivanről tudni érdemes

Videó lejátszás

A Multivan ülések ággyá alakítása

Videó lejátszás

A Multivan ülések mozgatása

Videó lejátszás

A Multivan multifuncionális asztala

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtés és klímaberendezés
Komforttető
Komfort műszerfal
Ülések
Volkswagen Car-Net

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. 

Első osztályú infotainment- és innovatív mobil online-szolgáltatások

Az új rádió- és navigációs rendszerek kezelése
érintőképernyőjüknek köszönhetően szinte gyerekjáték,
a Car-Net segítségével pedig Ön mindenkor jól informált maradhat.

Fűtés és klímaberendezés

A belsőtér-érzékelővel ellátott félautomata klímaberendezés folyamatosan hozzá igazítja az utastér hőmérsékletét a vezető terének hőmérsékletéhez és optimálisan elosztja az utastér levegőjét.

Komforttető

Mennyezetbe integrált légbefúvók látják el friss levegővel az utasteret, illetve csökkentik az oldal ablakok párásodását. A billenthető olvasólámpák egyénileg szabályozhatók.

Komfort műszerfal

A külső dizájn vízszintes vonalvezetése folytatódik a belső térben az újonnan kialakított műszerfalon. A dekorsáv, a dekorléc és a belső színkoncepció összehangoltsága otthonos hangulatot teremt. A számos rakodási és tárolási lehetőségnek köszönhetően a műszerfal nemcsak esztétikus, hanem praktikus is.

Ülések

Az intelligens sínrendszertől az elfordítható egyes ülésekig - a Multivan variálhatósága tökéletesen igazodik állandóan mozgásban lévő világunkhoz.

Magas szintű védelem. A Multivan különböző biztonsági rendszerei segítik a vezetőt, ami mind az utasok, mind a közlekedés többi résztvevője számára lényegesen nagyobb biztonságot és kényelmet jelent az eddiginél.

Biztonsági rendszerek
Parkolást segítő rendszerek
Vezetőasszisztens rendszerek
Fényszórók
Adaptív futómű-szabályozás (DCC)
Segítség kritikus helyzetekben.

Kritikus helyzet észlelése esetén a Multivan korszerű
vezetőasszisztens-rendszerei segítenek Önnek a fék- és
a motorvezérlésbe való beavatkozással.

Parkolást segítő rendszerek

A Multivan figyelmeztet akadályok felbukkanása esetén, és segíti a manőverezést.

Vezetőasszisztens rendszerek

Intelligens vezetőasszisztens rendszerek teszik az utazást kényelmesebbé.

Fényszórók

Az extra felszereltségként kínált fényszóró-szabályozás automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén.

Adaptív futómű-szabályozás (DCC)

A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű az opcionális futómű-szabályozással a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatokban egyedileg beállítható. Extra felszereltségként rendelhető.

Csak "Plus" vagy "Premium" multifunkciós kijelzővel. Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető.

Multifunkciós bőrkormány
Elektromosan 12-féleképpen állítható ülések
Fényszórók
„Comfort” mobiltelefon-csatlakozás
Elektromosan behajtható külső tükrök
Multifunkciós bőrkormány

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés. A kormánykerék távolsága és magassága szabályozható, így hosszú utakon is kényelmes ülést garantál a vezető számára. Az opcionális Servotronic, a szervokormány sebességfüggő szabályozása jobb kezelhetőséget tesz lehetővé sávváltásnál és parkolásnál, valamint fokozott biztonságot nyújt nagyobb sebességnél.

A Multivan Highline esetében szériafelszereltség. A Multivan Trendline és Comfortline számára extra felszereltségként rendelhető.

Elektromosan 12-féleképpen állítható ülések

A vezető- és utasoldalon. Egyéni igényekhez igazítható a gerinctámasz, a háttámla dőlésszöge, az ülésmagasság, valamint az ülőfelület dőlésszöge és hosszirányú állítása. A kísérőüléshez három különböző ülésbeállítás tárolható el a memóriában. Az elektromosan 12-féleképpen állítható vezető- és utasoldali üléshez ülésfűtés is tartozik.

Extra felszereltségként és csak Nappa bőrrel vagy Alcantarával rendelhető a Multivan Comfortline és Highline számára.

Fényszórók

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják.

„Comfort” mobiltelefon-csatlakozás

A speciális mobiltelefon-tartó vezeték nélküli külső antenna-összeköttetéssel van ellátva a rádióvétel minőségének optimalizálása érdekében. A feltöltés is rendkívül egyszerű: csak rá kell kötni a telefont az USB-csatlakozóra, amely ugyancsak a tárolórekeszben található.

Extra felszereltségként és csak a "Composition Colour" és "Composition Media" rádió- vagy a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt rendelhető a Multivan Trendline, Comfortline és Highline számára.

Elektromosan behajtható külső tükrök

A tükrök a szériafelszereltség részeként elektromosan állíthatók és fűthetők. Kívánságra elektromosan behajthatók. A modellnek megfelelően a tükörház fényezett vagy fényezetlen.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek