Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Impressum Copyright / védjegy

Copyright / védjegy

Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ megfelel a készítés időpontjában aktuális Volkswagen értékesítési programnak, és informatív jelleggel bír. Későbbi változtatások joga fenntartva. Tévedésekért nem vállal felelősséget a Volkswagen. A konstrukcióban, felszereltségben, szállítási terjedelemben és a színárnyalatban előforduló változások joga fenntartva. Minden megadott ár csak informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót.

A program valamennyi részével együtt (adatok, képek) szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra.

A képek felhasználása csak személyes célra megengedett. A Volkswagen AG számos bejegyzett márkanév (áruvédjegy) tulajdonosa. Különösen védettek a Volkswagen logo, Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle,Beetle logo, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION márkajelzések.

Az, hogy egy jel ebben a felsorolásban nem szerepel és/vagy valamely szövegben nem márkaként (áruvédjegy) van jelölve, nem úgy értelmezendő, hogy ez a jel nem bejegyzett márka (áruvédjegy) és/vagy ez a jel a Volkswagen AG ill. a Porsche Hungaria előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül alkalmazható lenne.

Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. Volkswagen nagykereskedő 1139 Budapest Fáy u. 27. Telefon (06 1) 4515 100