Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Impressum A hivatkozások (belinkelések) korlátozása

A hivatkozások (belinkelések) korlátozása

 1. Ezt a Website-ot a Porsche konszernhez ("Porsche") tartozó egyik vállalat üzemelteti, és az magában foglalja a honlapot (nyitóoldal)
  és a Website összes többi oldalát.
 2. A Porsche üdvözli, és az alábbi feltételekkel alapvetően hozzájárul a jogilag megfelelő hivatkozások (linkek) elhelyezéséhez, amelyek
  az Interneten keresztül a jelen Website nyitó oldalára mutatnak.
 3. Az Internetről a Porsche honlapjára mutató ún. mélyhivatkozások ("Deep Links"), hacsak a felek írásban másként nem állapodnak meg, csak akkor megengedettek, ha ahhoz a Porsche írásban kifejezetten hozzájárul. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk megjegyezni, hogy a Porsche számára elengedhetetlen és lényeges, hogy az Internetes felhasználók mindig csak a jelen Website nyitó oldalán keresztül juthassanak hozzá a Website információkínálatához. A jelen Website nyitó oldala fontos információkat tartalmaz, és a Porschénak jogos érdekei fűződnek ahhoz, hogy erről - a Website további információihoz való hozzáférés előtt - minden egyes Internetes felhasználót megfelelően tájékoztasson (akár a Website ismétlődő meglátogatása esetén is). Ennek megfelelően, egyetlen olyan hivatkozás vagy belinkelés sem engedélyezett - annak mindenkori jellegétől függetlenül -, amely a jelen Website bármelyik oldalára a Website nyitó oldalának kikerülésével vezet el.
 4. Mindazonáltal a belinkelések/hivatkozások általános keresőmotorok (yahoo, google stb.) által végzett keresési eljárások útján történő létrehozása megengedett.
 5. A Porsche fenntartja a jogot arra, hogy a korlátozásokat, mindenféle indoklás nélkül, bármikor és bármilyen jelleggel megváltoztassa.
 6. A Porsche semmilyen felelősséget nem vállal azokért a károkért vagy veszteségekért, függetlenül azok jellegétől és jogalapjától, amiket olyan belinkelések idéztek elő, amelyek aktuálisan sértik vagy korábban sértették az említett korlátozásokat.
 7. A Porsche fenntartja a jogot arra, hogy adott személyek, cégek, egyesületek, személyek és/vagy vállalatok csoportjai, illetve bizonyos Web tartalmak, honlapok vagy Website-ok belinkelését mindenféle indoklás nélkül megtiltsa.
 8. Minden esetben tiltottak a jelen Website-ra hivatkozó olyan linkek függetlenül attól, hogy azok közvetlenek vagy közvetettek-e, amelyek jogilag tiltott, erkölcstelen, politikai szempontból szélsőséges, diszkrimináló, büntetendő, megbotránkoztató vagy hasonló jellegű információhoz, Web tartalomhoz, Website-hoz vagy honlaphoz kapcsolódnak.
 9. A Porsche fenntartja a jogot arra, hogy minden rendelkezésre álló technikai és/vagy jogi eszközzel fellépjen a korlátozások megszegése ellen.