Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

Az új ID. Buzz

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

WLTP szerinti maximális hatótávolság1:

kb. 420 km

Töltési idő 5%-80%2:

kb. 30 perc

Az ID. Buzz készen áll arra, hogy újradefiniálja a mobilitás jövőjét

Megérkezett a mobilitás új generációja: az innovatív ID. Buzz, a Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású busza: multifunkcionális, teljes körűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt - családoknak, barátoknak és a mindennapok kihívásaihoz, még a nagyvárosok szűk utcáin is. Fedezze fel az ID. Buzz jövőbe mutató dizájnját, tágas, kompakt méreteit és a hozzá kapcsolódó innovatív technológiát, mindezt fenntartható módon. Győződjön meg az átfogó konnektivitás és a digitális funkciók, például az okos ID. Light által nyújtott kényelemről. Élvezze a modern e-mobilitás előnyeit az új ID. Buzz modellben!

Egy új korszakot fémjelző kialakítás

Az ID. Buzz kinézetében tükröződik az első Bullik iránti tisztelet, ugyanakkor egy teljesen önálló modell: megrendelésre négyféle kétszínű fényezéssel kapható. Az ID. Buzz kifejező dizájnja egyesíti a modern arányokat és az innovatív technológiákat: a belső tér a teljesen újragondolt koncepció révén, a kényelmesen állítható ülésekkel nagyobb teret és variálhatóságot biztosít, míg a megrendelésre 30 színben elérhető hangulatvilágítás a megfelelő hangulatról gondoskodik. Az új ID. Buzz teljes körű és meggyőző élményt nyújt a maximálisan tágas térérzet és az innovatív világítási megoldásai révén.

Teljeskörű fenntartható mobilitás

Átfogó fenntarthatóság egy klímatudatos jövőért: ezt szeretnénk megvalósítani az új ID. Buzz modellel. Ennek értelmében nemcsak CO2-semleges mérleggel adjuk át a járművet3, hanem azt is lehetővé tesszük, hogy Ön is teljesen CO2-semlegesen közlekedjen a környezetében. Az ID. Charger4 biztosítja ehhez opcionálisan a megfelelő fali töltőkészüléket. Az állatbőr nélkül kialakított belső térnek és a felhasznált újrahasznosított anyagoknak köszönhetően az ID. Buzz modellben összekapcsolódik a fenntarthatóság és a kényelem.

Élvezze már ma a holnap technológiáját

Teljes körű konnektivitás a Car2X5 rendszernek köszönhetően, megrendelésre akár több mint 30 asszisztensrendszer, az opcionális LED-Mátrix fényszórók révén megfelelő látási viszonyok - az új ID. Buzz magas szintű kényelmet és minőséget nyújt számos digitális funkciójával. A fixen beépített SIM-kártyának köszönhetően "mindig online", így könnyen naprakészen tarthatja az ID. Buzz digitális funkcióit. Az "Over-the-air" frissítések6 a We Connect7 segítségével egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a szoftver kényelmes frissítését.

A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek

Kiváló teljesítmény

Auto Trophy 2022 Az ID. Buzz modellt választották a legjobb elektromos kisteherautónak

A piaci megjelenést követően azonnal díjat is nyert: az új, teljesen elektromos ID. Buzz bezsebelte a megtisztelő "Auto Trophy 2022" díjat, amit évente ítél oda a német Auto Zeitung magazin. A magazin összesen 16 657 olvasója szavazott az "Auto Trophy" 35. kiadásában, és 18 kategóriából választották ki a kedvenceiket. Valódi öröm: az ID. Buzz egy új kategóriában, "A legjobb elektromos kisteherautó" címét nyerte el.

Arany Kormánykerék 2022 Az ID. Buzz a legjobb családi autó

Az új, teljesen elektromos ID. Buzz modellben a család kényelme a legfontosabb. Az olvasók és az "Arany Kormánykerék" 2022-es zsűrije is egyetért ebben, és meg is választották az elektromos Bullit a legjobb családi autónak. A nemzetközileg elismert díjat az Auto Bild német magazin és a Bild am Sonntag német újság ítéli oda évente a legjobb autóipari újoncoknak, idén 46. alkalommal adták át ezeket a díjakat. A lapok olvasói hét kategóriából 21 modellt juttattak a döntőbe, a DEKRA Lausitzring versenypályára. Itt egy autószakértőkből, autóversenyzőkből és hírességekből álló zsűri értékelte a járműveket tesztvezetés alkalmával. Az ID. A Buzz túlszárnyalta versenytársait a családi autók kategóriájában és elnyerte az "Arany Kormánykerék" díjat. Térérzete és variálhatósága mellett az ID. Buzz többek között fenntarthatóságával és technológiájával nyűgözte le a zsűrit.

autonis Award 2022 Az év egyik legszebb kisteherautója

Elektromos dizájn: a teljesen elektromos ID. Buzz nyerte a neves autonis Award 2022 díját. Az Auto Motor und Sport német magazin olvasói online szavaztak az elmúlt tizenkét hónap legszebb új modelljeiről, 92 járműből tizenegy kategóriában választhatták ki kedvenceiket. Az ID. Buzz a kisteherautók kategóriájában utasította maga mögé versenytársait legjobb új dizájnja révén. Az első Bulli-generáció ikonikus megjelenése által inspirált, kifejező dizájnja elnyerte az olvasók többségének tetszését.

International Van of the Year Az ID. Buzz Cargo modell nyerte 2023-ban az "International Van of the Year" díjat

Valódi elismerés már a piacra lépés előtt: az ID. Buzz Cargo lett a 2023-as év "International Van of the Year" (azaz az év nemzetközi kisteherautója) díj nyertese. A kizárólag akkumulátoros-elektromos szállításra kifejlesztett jármű meggyőzte a 24 nemzetközi haszongépjármű-újságíróból álló független IVOTY-zsűrit, amelyet CO2-semleges5 mérleggel adunk át ügyfeleinknek. 

Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója Hannoverben az IAA TRANSPORTATION kiállításon a VDA "Stars Of The Year" nyitóesten vette át a díjat: "Nagyon örülünk és büszkék vagyunk az ID. Buzz Cargo jelentőségteljes díjára. Nagy köszönettel tartozunk a zsűrinek, valamint a Volkswagen Haszonjárművek valamennyi munkatársának, akik munkájukkal hozzájárultak, hogy az ID. Buzz Cargo legyen kategóriájának legjobb furgonja. Jarlath Sweeney, aki az IVOTY elnökeként adta át a zsűri nevében a hőn áhított díjat, így gratulált: "Nem minden nap fordul elő, hogy megjelenik egy teljesen új járműkoncepció és azonnal ekkora feltűnést kelt a piacon. Gratulálok a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztői csapatának ehhez az egyedülálló járműhöz."

Az ID. Buzz: az elektromobilitás új dimenziója

A jövő szállítójárműve

Az új ID. Buzz Cargo

 

Nagy raktér, kompakt méretek, ugyanakkor teljesen elektromos hajtás: az innovatív ID. Buzz Cargo modellel az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra. Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely megfelel a mindennapok kihívásainak.

Tovább az ID. Buzz Cargo oldalra

Ewan McGregor gyerekkora óta rajong a Volkswagenért

A hollywoodi szupersztár Ewan McGregor imádja a színészetet és az autókat is. Gyerekkora óta hatalmas Volkswagen-rajongó. Ez a szenvedély tovább él az új, teljesen elektromos ID. Buzz modellekben - klímatudatosan és mosolyogva. De hogy is kezdődött ez a kapcsolat? Hogyan függ össze egy Volkswagen bogár a színészi karrierjével? És miért egy elektromos modell a kedvence? Olvasson izgalmas történeteket Ewan Volkswagen-rajongásáról és arról, hogy mi nyűgözi le igazán a színészt az ID. Buzz modellekben.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata