Zárja be a menüt

Az Amarok

 

100% teljesítmény, 100% V6.

Kompromisszumok nélkül terepen. Temperamentumos vezetés aszfalton. Az Amarok mindazt egyesíti magában, amit vevőink elvárnak ettől a prémium kategóriájú, exkluzív, univerzális járműtől: férfias formavilág, robusztus kivitel, valamint erő minden mennyiségben.

Tekintse meg az Amarok különlegességeit különböző perspektívákból.

Felszereltségi szintek

Power 'n' Fun

Olyan erős, mint semmi más

Az Amarok 150 kW/204 LE és 190 kW/258 LE teljesítményű, 6 hengeres turbódízel motorja 3,0 l lökettérfogattal akár a legnagyobb igénybevétel esetén is elegendő erőtartalékkal rendelkezik. Még nagyobb erő szabadul fel az Overboost funkciónak köszönhetően, amely vezetési helyzetektől függően a V6 TDI motor teljesítményét rövid időre további 10 kW/14 LE teljesítménnyel növeli.

További információ

Life 'n' Style

Kényelmes és modern

A vezetőfülke: kényelmes és modern. Minden megtalálható benne, amiért egy férfi szíve megdobban. A vezetőfülkében számtalan extra helyet kapott, például fejlett infotainment-rendszer Car-Net mobil online szolgáltatásokkal.

Multi 'n' Média

"Composition Media" infotainment-rendszer

Extra hangzás: a "Composition Audio" szolgáltatásain túl a "Composition Media" rendszer 16,5 cm-es, színes érintőképernyővel, hat hangszóróval, CD játszóval, elektromos beszéderősítéssel, valamint Car-Net App-Connect mobil online szolgáltatásokkal fokozza az élményt. Technológia az idő ritmusában.

Load 'n' More

Kategóriája legszélesebb rakodófelülete

Pontosan 1 222 mm széles az Amarok rakodófelülete a kerékjárati dobok között - a kategóriában ez egyedülálló, ez teszi lehetővé, hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek. Szükség esetén az akár 200 kg terhelhetőségű platóajtó a rakodófelület meghosszabbításaként is használható. A plató peremig rakodva 1,28 m³ ömlesztett rakománynak biztosít helyet 2,52 m² rakfelületen

További információ

A kényelem ott kezdődik, ahol a szokványos véget ér.

Kompromisszumok nélkül terepen. Temperamentumos vezetés aszfalton. Az Amarok mindazt egyesíti magában, amit vevőink elvárnak ettől a prémium kategóriájú, exkluzív, univerzális járműtől: férfias formavilág, robusztus kivitel, valamint erő minden mennyiségben

Főbb jellemzők

Vezetési élmény

Vissza az áttekintéshez

Vezetési élmény

Kompromisszumok nélkül terepen. Temperamentumos vezetés aszfalton.

Belső tér

Vissza az áttekintéshez

Belső tér

Az Amarokban szinte minden terepen a legmagasabb szintű, exkluzív vezetési komfort várja.

Funkcionalitás

Vissza az áttekintéshez

Funkcionalitás

Vezetőasszisztens-rendszerek

Vissza az áttekintéshez

Vezetőasszisztens-rendszerek

Biztonság személyautós minőségben - bármilyen útfelületen.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.