Menü
Zárja be a menüt

Volkswagen Haszonjárművek gyártó üzemek termelési tájékoztatója

Jelenleg is több olyan – a világgazdaság szinte minden szegmensét negatívan érintő – folyamat zajlik a világban, amelyek hatással vannak a Volkswagen konszern termelésére is. A megszakadó, illetve jelentősen lelassuló ellátási láncok komoly kihívást jelentenek az autógyártás egészére. Ezekre tekintettel a megrendelt gépjárművekre adott irányadó szállítási határidők jelentősen megnőttek a pandémia előtti időszakhoz képest. A Volkswagen konszern természetesen azon dolgozik, hogy Önök a megrendelt gépjárműveket mielőbb átvehessék, azonban továbbra is türelmüket kérjük. A megrendelt autók várható gyártási időpontjával kapcsolatban kérjük forduljon márkakereskedéséhez, ahol kollégáink további tájékoztatást nyújthatnak Önnek a szállítási idővel kapcsolatban. Köszönjük türelmét és azt, hogy bizalmat szavazott nekünk autóvásárlásával.

Az alábbiakban szeretnénk naprakész tájékoztatást adni az egyes modelleket gyártó üzemek aktuális helyzetéről, ezzel is segítve az Önök informálását.

Modellcsoport megnevezés Gyártási hely(ek) Termelés szünetel (I/N)
Caddy Volkswagen Poznan (Warszawska 349, 61-060 Poznań, Lengyelország) N
Transporter 6.1 zárt modellek Volkswagen Poznan (Warszawska 349, 61-060 Poznań, Lengyelország) és Volkswagen Hannover (Mecklenheidestraße 74, 30419 Hannover, Németország) N
Transporter 6.1 nyitott modellek Volkswagen Poznan (Warszawska 349, 61-060 Poznań, Lengyelország) N
Caravelle 6.1 Volkswagen Poznan (Warszawska 349, 61-060 Poznań, Lengyelország) és Volkswagen Hannover (Mecklenheidestraße 74, 30419 Hannover, Németország) N
Multivan 6.1 Volkswagen Hannover (Mecklenheidestraße 74, 30419 Hannover, Németország) N
T7 Multivan Volkswagen Hannover (Mecklenheidestraße 74, 30419 Hannover, Németország) N
California 6.1 Volkswagen Hannover (Mecklenheidestraße 74, 30419 Hannover, Németország) N
Crafter Volkswagen Poznan (Białężyce 100, 62-300 Września, Lengyelország) N
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata