Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Transporter.

A szupermunkás. A Transporter Dobozos több mint 65 éve fáradhatatlanul és megbízhatóan dolgozik azokért, akik őt alkalmazzák. Sokoldalú és teherbíró, tele innovatív megoldással. Bírja a hajtást, kétféle tengelytávjával és három tetőváltozatával akár 9,3 m3 térfogatú és 1,4 t tömegű rakományt is könnyedén elszállít.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció Caddy, Transporter és Crafter modellekre Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Perfekt csomag akció egyes Transporter teherautó modellekre Vegye igénybe egyes Transporter teherautó modellek vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben! Lépjen velünk kapcsolatba!

Szupermunkás akció Egyes Transporter teherautó modellek esetén akár nettó 1.887.000 Ft, míg bizonyos Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.364.000 Ft árengedményt kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal összevonható. További részletekről, és feltételekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Galéria

Minden szempontból profi.

Amikor 1947-ben megszülettek egy kompakt szállítójármű tervei, a Volkswagen Haszonjárművek márka a profik igényeiből indult ki, elsőként a "Bulli" tervének megalkotásával. Azóta ez a koncepció minden egyes Transporter-generációval egyre sokrétűbb lett.

Minden szempontból profi.

Amikor 1947-ben megszülettek egy kompakt szállítójármű tervei, a Volkswagen Haszonjárművek márka a profik igényeiből indult ki, elsőként a "Bulli" tervének megalkotásával. Azóta ez a koncepció minden egyes Transporter-generációval egyre sokrétűbb lett.

Videók

Transporter reklámfilm

Transporter termékfilm

Elsőosztályú infotainment- és innovatív mobil online-szolgáltatások. A legkorszerűbb technika és a mobil online-szolgáltatások segítségével a Transporter volánja mögött Ön útközben is mindenkor jól informált maradhat.

Car-Net
Rádió- és navigációsrendszerek
Fűtés és klímaberendezés
Elektromos gerinctámasz
Komfort csomag

Mobil online szolgáltatások

Takarékoskodjon az idejével és kímélje meg idegeit azáltal, hogy idejében értesül az aktuális forgalmi helyzetről, és így dugó esetén például kerülőúton érheti el úti célját.

Rádió- és navigációsrendszerek

A legkorszerűbb technikáknak és a Volkswagen Car-Net mobil online-szolgáltatásainak köszönhetően Ön, a Transporter volánja mögött útközben is mindig jól informált maradhat.

Fűtés és klímaberendezés

A félautomata klímaberendezés belső térérzékelővel van felszerelve, és a belső hőmérsékletet folyamatosan a vezetőfülkében kívánt hőfokhoz igazítja.

Elektromos gerinctámasz

Az állítható magasságú, ergonomikus vezetőülés testreszabható üléskomfortot nyújt az elektromosan állítható deréktámasszal.

Komfort csomag

Az opcionális komfortcsomag napszemüvegtartót, olvasólámpát, kétszólamú kürtöt, a szimpla ülésekben kialakított rakodórekeszt, jobb és bal oldalon egyaránt piperetükörrel kiegészített napellenzőket, mindkét A-oszlopon a beszállást segítő kapaszkodókat, állítható erősségű műszerfal-megvilágítást, valamint a műszerfalon 12 voltos csatlakozóaljzatot foglal magában.

Segítség kritikus helyzetekben. A Transporter korszerű vezetőasszisztens-rendszerei részben a fékrendszer működésébe és a motorszabályozásba avatkozva segítik a vezetőt.

Biztonsági rendszerek
Parkolást segítő rendszerek
Vezetőasszisztens-rendszerek
Fényszórók
Biztonsági rendszerek

A Transporter korszerű biztonsági rendszerei - szükség esetén - hatékonyan támogatják a vezetőt a biztonságosabb közlekedés érdekében.

Parkolást segítő rendszerek

Parkolás egyszerűen: A ParkPilot hanggal és képpel figyelmeztet az akadályokra.

Vezetőasszisztens-rendszerek

Intelligens rendszerek segítenek, hogy még kényelmesebb legyen az út.

Fényszórók

A Transporter szériafelszereltségében vetítésitávolság-szabályozással kiegészített hatékony és attraktív H4 halogénfényszórók is szerepelnek.

A legújabb motorok és hajtásrendszerek A TDI motorok legújabb, az Euro 6 kipufogógáz-szabvány előírásait is kielégítő nemzedéke mércéül szolgálhat a hosszú távon fenntartható mobilitás terén.

Motorok
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
4MOTION összkerékhajtás
Motorok

Tagjai innovatív fejlesztések egész sorával gondoskodnak a nehéz üzemi körülmények közepette is hatékony vonóerő-átadási képességekről és optimális irányíthatósági tulajdonságokról.

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé a vonóerő leadásának megszakítása nélkül, így lényegesen jobb menetkomfort érhető el. Ön választhat a normál és a sport üzemmód között.

4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák.

Az Ön igényeire szabott, meggyőző felszereltség. A Transporter volánja mögött helyet foglalva jól érzékelhető mindazon tudás és tapasztalat, amely immár a hatodik generációt jellemzi. Minden átgondoltan elrendezett, könnyen elérhető és igényes kidolgozású.

Belső
Rakodótér
Rögzítőeszközök
Variálhatóság
Hátsó rész
Fényszórók
Digitális menetíró
Belső

Annak érdekében, hogy a Transporter volánja mögött minden út a lehető legkellemesebb lehessen, kívánságra igényes kényelmi felszerelések egész sora áll rendelkezésre.

Rakodótér

A Transporter rakterében a magas válaszfallal történő rakománybiztosítás megfelel a legkorszerűbb követelményeknek.

Rögzítőeszközök

Rakománybiztonság a rögzítőszemtől a válaszfalig.

Variálhatóság

A Transporter tökéletesen megfelel szállítási feladatának.

Hátsó rész

Az extra felszereltségként rendelhető fix vonóhorog motorizáltságtól függően maximum 2,5 t teher vontatására alkalmas.

Fényszórók

A Transporter szériafelszereltségében vetítésitávolság-szabályozással kiegészített hatékony és attraktív H4 halogénfényszórók is szerepelnek.

Digitális menetíró

A menetíró digitálisan feljegyzi az út- és sebességadatokat, és automatikusan figyelmezteti a vezetőt a vezetési idő túllépésére.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek