Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt, teljesen újragondolt.

 

A színész Ewan McGregor lesz a Volkswagen új márkanagykövete

Ewan McGregorral jelentős erősítést hoztunk a fedélzetre. A színész lelkes Volkswagen-rajongó, aki saját veteránautó-kollekcióval rendelkezik, amelyből az egyiket maga alakította át elektromos meghajtásúvá. Az UNICEF egyesült királyságbeli Jószolgálati nagyköveteként jótékonysági célokért kampányol szerte a világon. Ez teszi Ewant tökéletes partnerré egy közös küldetésben: a jövő mobilitásának fenntarthatóbbá tételében.

Bemutatkoznak a Volkswagen Haszonjárművek új generációjának első tagjai, a teljesen elektromos kialakítású ID. Buzz és ID. Buzz Cargo. Legyen szó akár az egész család szállításáról, akár árufuvarozásról: ismerje meg közelebbről az új, ikonikus dizájnt, ami egyesíti a modern arányokat az innovatív technológiával. Teljes hálózatba kapcsolás, digitális funkciók, újragondolt térkialakítás és új, klímatudatos mobilitás - ezt nyújtja két új modellünk, az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo.

Az ID. Buzz egy új generáció a Volkswagen Haszonjárműveknél az innováció és dizájn tekintetében

Együtt az új mobilitás felé vezető úton

Az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo új mobilitási mércét állít fel az ipar és a kereskedelem területén. A Volkswagen most először fejlesztett az alapoktól kezdve - az első tollvonástól az utolsóig - elektromos kisbuszt. Legyen szó akár helykihasználásról, akár hálózatba kapcsolásról vagy meghajtásról: az ID. Buzz koncepciója meg fogja változtatni a mobilitást.

 • CO2-semleges mérleggel adjuk át az ügyfeleknek1
 • Innovatív hálózatba kapcsolás Over-the-Air frissítésekkel2 We Connect3 és Car2X segítségével
 • Új, intelligens asszisztensrendszerek
 • Kompakt méretek, tágas térérzet

ID. Buzz: újraértelmezett térérzet a nagyobb rugalmasság érdekében

Város vagy vidék, családi túra vagy hétvégi kirándulás a barátokkal: az ID. Buzz a hétköznapi kihívásoknak megfelelő, kényelmes és fenntartható mobilitást kínál Önnek. Ehhez az alapoktól kezdve megújítottuk a belső tér koncepcióját, a digitális innovációt az újraértelmezett rugalmassághoz igazítottuk.

 • ID. Light
 • Opcionális, kivehető, multifunkcionális ID. Buzz box
 • Akár 30 színű, opcionális hangulatvilágítás a belső térben
 • Állatbőr nélkül kialakított belső dizájn
 • Újrahasznosított anyagok használata pl. az üléshuzatok, a padlóburkolatok és a tetődekor esetében
 • Frissítések Over-the-Air2 és We Connect3 segítségével

ID. Buzz Cargo: újragondolt raktér a modern, üzleti célú mobilitáshoz

Ön mit vár el egy üzleti célokra használt modern kisteherautótól? Elektromos hajtást, elegendő méretű rakteret, akár a hosszú útszakaszok teljesítését. Az ID. Buzz Cargo-val mindez elérhető. Sőt, a modern hálózatba kapcsolással és a digitális funkciókkal még ennél is több. Gondolja újra üzleti célú mobilitását:

 • Két EUR raklapnak elegendő raktér
 • Akár 1000 kg vontatható tömeg
 • Kompakt méretek, tágas tér
 • Mindig a legfrissebb verzió az Over-the-Air frissítések2 és We Connect3 segítségével

Átfogó elektromobilitási szemlélet: innovatív mobilitás az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel

A fenntartható mobilitás csak a jármű teljes életciklusának figyelembe vételével és az egyes szakaszokban a CO2-kibocsátás csökkentésével érhető el. Az ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modellekkel következetesen haladunk ezen az úton - az ID. Buzz-t CO2-semleges mérleggel adjuk át ügyfeleinknek, akik fali töltőkészülék, pl. ID. Charger4 segítségével 100%-ban fenntartható ökoáramot tölthetnek. Ezáltal megváltozik a saját mobilitásuk - fenntarthatóbbá, kedvezőbb árúvá és rugalmasabbá válik. Megtakaríthatják maguknak egyrészt a töltőállomáshoz vezető utat, másrészt Németországban 2030-ig a gépjárműadót is. Váltson Ön is elektromobilitásra - az innovatív, hálózatba kapcsolt ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel.

360°-os elektromobilitás

Felelősséget vállalunk a járműveink értékteremtési láncban elfoglalt részéért, és elköteleztük magunkat a párizsi éghajlatvédelmi egyezmény mellett azzal a céllal, hogy 2050-ig CO2-semleges1 vállalattá váljunk. Az ID. Buzz az első olyan jármű a Volkswagen Haszonjárművek kínálatában, amelyet a kezdetektől elektromos kivitelben fejlesztettünk ki. Alapvető összetevője a 360°-os átfogó elektromobilitási ökoszisztémánknak. Mert csak akkor érjük el a céljainkat, ha átfogóan fenntarthatóan tevékenykedünk. Az ID. Buzz modellt épp ezért nem csupán CO2-semleges mérleggel adjuk át az ügyfeleinknek, hanem pl. az ID. Charger4 formájában rendelkezésükre bocsátjuk a megfelelő opcionális fali töltőkészüléket is. Ha az ügyfelek 100%-ban fenntartható ökoárammal töltik az ID. Buzzt, akkor ők is hozzájárulnak a klímavédelemhez. Az ID. Buzz így megváltoztatja a vállalatunkat, a mobilitásunkat - mindezt fenntartható módon.

Átfogó töltési megoldások

Az ID. Buzz modellel a közlekedés nemcsak klímatudatossá, hanem rugalmassá is válik. Az elektromos gépjárművekhez ugyanis egy saját, fenntartható ökoszisztéma is tartozik, ami igazodik az Ön mobilitási igényeihez. Míg korábban töltőállomást kellett keresnie a tankoláshoz, az ID. Buzzt akkor tudja tölteni, amikor az amúgy is éppen áll. Ezt megteheti például a munkahelyen elhelyezett töltőállomásnál, az autópályán található nyilvános töltőoszlopnál, egy áruház előtt, egy parkolóházban, a barátai lakóhelyének közelében, továbbá az Ön otthonában elhelyezett saját töltőpontjánál. Az (egyenáramú) gyorstöltéshez max. 170 kW a maximális töltési teljesítmény, és az akkumulátor 5%-ról 80%-ra töltéséhez kb. 30 perc elegendő. A Plug & Charge5 funkcióval egyszerűsíthető a töltési folyamat: a töltőkábel behelyezése után automatikusan megtörténik a hitelesítés, a töltési folyamat és a megszakítás. A szokványos (váltakozó áramú) töltés esetében 11 kW a maximális töltési teljesítmény. Útközben egyszerűen használja a We Charge töltési szolgáltatást a szabad töltőoszlopok megtalálásához. Az otthoni töltéshez opcionálisan rendelhető az ID. Charger4.

Nagy teljesítményű elektromos hajtás

Az elektromos hajtásnak a hétköznapokban a helyi CO2-mentesség és a mindennapi használhatóság követelményeinek kell megfelelnie. Az ID. Buzz modellnek a legkülönbözőbb ügyfelek kívánságait kell kielégítenie - a lakossági ügyfelek igényeit éppúgy, mint a vállalkozásokét. Az ID. Buzz innovatív elektromos hajtásának köszönhetően ennek semmi akadálya sincsen. Az elektromotor helytakarékosan a jármű hátuljában kapott helyet, így akár 1000 kg vontatható tömeg sem okoz gondot. 145 km/h maximális sebességével a jármű szinte minden igényt kielégít. Fenntartható, megfelel a mindennapok kihívásainak és robusztus: az ID. Buzz elektromos hajtása egyesíti a klímatudatosságot és a személyre szabott mobilitást.

Az ID. Buzz maga az elektromobilitás

Technológia és konnektivitás: üdvözöljük az ID. családban

A termékek modern kialakítása segítséget nyújt az embereknek a hétköznapokban. Az ID. Buzz modellel az a célunk, hogy időt takarítsunk meg az emberek számára.

Az új ID. Buzz új mércét állít fel. Kérésre akár több mint 30 vezetői asszisztensrendszerrel és kommunikációs lehetőséggel a többi hálózatba kapcsolt járművel.

A hálózatba kapcsolás, az internetcsatlakozás, a mobil online szolgáltatások és az integrált hangvezérlés egy magasabb konnektivitási szint elérését teszi lehetővé, így a jármű segítségével újraalkothatja saját mobilitását.

Over-the-Air frissítések

A frissítésekkel növelhető az ID. Buzz digitális rendszereinek funkcionalitása. A We Connect3 és az Over-the-Air frissítések2 segítségével a jármű például éjszaka teljesen automatikusan elvégzi a frissítéseket az infotainment rendszerben az Update jóváhagyása esetén. Így az ID. Buzz mindig a legmodernebb szinten tarható.

Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, kevesebb forgalmi torlódást okozhatnak és figyelmeztetnek a kialakult vészhelyzetekre. A Car2X technológia segítségével a jármű érzékelőinek hatékonysága többszörösére nő, mivel a közlekedés többi résztvevőjétől és az infrastruktúrától is eljutnak hozzájuk az információk az aktuális helyzet kiszámításához. Az okos szoftverek és az elektronika használatával magasabb szintre emelhető a biztonság. Erre jó példa a "helyi figyelmeztető üzenetek" szolgáltatás. Az ID. modellek például körülbelül 800 méteres körzetben ezredmásodperceken belül kommunikálnak egymással. A számtalan érzékelőnek köszönhetően az elektromos járművek a megfelelő időben felismerik a lehetséges veszélyes szituációkat - és a WiFi jelsugárzással figyelmeztetik a közlekedés többi, közelben lévő résztvevőjét. 

ID. Light

Az ID. Light vizuálisan kommunikál Önnel és az alapfelszereltség részét képező navigációs rendszerrel összeköttetésben segíti Önt, hogy egyszerűbben közlekedhessen. Amennyiben a hangvezérlés funkciót használja, hangjára fényjelekkel kap visszajelzést. Amint elhagyja az ID. Buzz modellt, az ID. Light elbúcsúzik Öntől - intelligens fényjelekkel.

Travel Assist tömeges helymeghatározási adatokkal

A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciójának használata esetén a jármű képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a beállított maximális sebességet.6

Többek között az adaptív sávvezetés segítségével, ami aktívan a sáv közepén tartja a járművet. Eközben a Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciója alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább a bal vagy a jobb oldalon tartsa.6

A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkció ezen kívül kérésre aktívan segíti a sávváltást az autópályán.6

Ha rendelkezésre állnak tömeges helymeghatározási adatok, akkor a Travel Assist ezen funkciójának a sávtartáshoz elegendő az észlelt sávhatárra támaszkodnia, például olyan országutakon, ahol nincsen középen sávelválasztó vonal.6

A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciója továbbá előrelátó sebességszabályozással és kanyarodást segítő funkcióval is rendelkezik. Így megválasztható a jármű sebessége az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.).6

Otthoni fali töltőkészülék: az ID. Charger4

A munkahelyi parkolóban, a szupermarket előtt, autópályán vagy a parkolóházban: az ID. Buzz szinte mindenhol tölthető. A kényelmesebb töltést az ID. Charger biztosítja: gyorstöltésre alkalmas fali töltőkészülék saját ajtaja előtt.

Kényelmes otthoni töltés

Az Elli ID. Charger az Ön személyes töltőoszlopa. Egyszeri telepítést követően az ID. Buzz éjjel is tölthető, így energiával teljesen feltöltve indíthatja a napot. Az internet-csatlakozásra alkalmas ID. Charger Connect és Pro intelligens energiamenedzsmenttel rendelkezik és alkalmazás segítségével távolról vezérelhető, konfigurálható és kezelhető.

MOON ID. Charger

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata