Zum Seitenanfang
Highlights
Menü
Zárja be a menüt

Teret ad a vállalkozásának.

Legyen szó akár futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: a munkában Önnek mindig szem előtt kell tartania a jövőt. A Caddy Cargo alkalmazkodik ehhez az igényhez. Új, izgalmas dizájn, a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, az innovatív infotainment és a sofőr számára ergonomikusan kialakított munkahely teszi a Caddy Cargot továbbra is megbízhatóvá, rugalmassá és haladó szelleművé. Az Ön tökéletes partnere a munkanapok kényelmes és professzionális kezelésében.

Kényelmes, intelligens, rugalmas

Belső tér

Nagyobb tér mindennek

A jármű ötödik generációjának belső tere az új, csúcstechnológiás megoldásoknak köszönhetően jelentősen tágasabb. A hosszú Caddy Maxi Cargo 141 milliméterrel megnövelt, 836 milliméter szélességű tolóajtaján pl. akár két EUR raklap is befér. A rövid Caddy Cargo 695 mm széles tolóajtaja szintén kényelmessé teszi a rakodást. A Caddy Cargo továbbá lemezelt hátsó szárnyasajtókkal, a vezetőtértől külön is zárható raktérrel, tolóajtókat és a csomagtérajtót is vezérlő elektromos szervózárral, és még sok minden mással rendelkezik.

Digitális kijelzők

Minden szem előtt

A digitális műszerfal kijelzője átlátható és kontrasztos kialakítású; a képernyő átmérője 25,4 cm. A sofőr három különböző kijelző-konfiguráció közül választhat. Ezt az új, multifunkciós kormánykerék View-gombjával teheti meg. Az első konfigurációban a fordulatszámmérőt és a kilométerórát interaktív, kerek műszerek jelenítik meg; ezek a kijelző közepén egyedi, választható szinten jelennek meg - mint az okostelefon telefonkönyve. A maximális teljesítmény és számos további funkció érdekében a digitális műszerfal egyesül a csúcskategóriás infotainment rendszerrel.

A járművezető munkahelye

Különösen ergonomikus

A Caddy minden változatában új és különlegesen ergonomikus ülések állnak rendelkezésre: az úgynevezett AGR ergoComfort ülések (AGR = Aktion Gesunder Rücken e.V., "Egészséges Hát Akció"). Speciálisan azoknak fejlesztettük, akik szakmai okok miatt sokat vannak úton és nagyobb távolságokat tesznek meg. Az AGR ergoComfort ülések sokoldalúan állíthatók: A hosszirányú és a magasság beállítása mellett az ülés dőlésszöge, valamint egy négyutas gerinctámasz és az ülőfelület mélysége is egyedileg állítható. A Caddy Cargo rendelhető előrehajtható utasüléssel (asztal funkcióval), 230 V-os csatlakozóaljzattal, kartámasszal a vezetőüléshez és az utasüléshez, LED-es belső világítással és raktérvilágítással és még sok egyéb mással.

Motorválaszték

Gazdaságos és kényelmes

A Caddy Cargo választható dízel, benzin vagy gázüzemű meghajtással1. A motorok a fejlődés újabb szakaszát jelentik és már 2020-ban megfelelnek a 2021-es Euro-6 károsanyag-kibocsátási szabványnak, valamint minden modell részecskeszűrővel felszerelt. A hajtásváltozatnak megfelelően az új Caddy fogyasztása elődeivel összehasonlítva akár 12%-kal csökken.

Modern vezetői asszisztensrendszerek

Automatikusan nagyobb kényelem

A Caddy Cargoban a modern vezetői asszisztensrendszereknek köszönhetően minden utazást kényelemben élvezhet: A sávváltást segítő rendszer, a "Rear Cross Traffic Alert" kitolatás segítő asszisztensrendszer, a "Trailer Assist" utánfutó-asszisztens és az "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját.

Bővebben

A céltudatos Caddy Cargo

Szeretné jobban megismerni modelljeinket? Egyedi ajánlatra van szüksége?

Márkakereskedéseink állnak rendelkezésére! Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.