Az új Amarok

Az új Amarok

100% teljesítmény, 100% V6. Kompromisszumok nélkül terepen. Temperamentumos vezetés aszfalton. Az új Amarok mindazt egyesíti magában, amit vevőink elvárnak ettől a prémium kategóriájú, exkluzív, univerzális járműtől: férfias formavilág, robusztus kivitel, valamint erő minden mennyiségben.

3,99% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 3,99% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2017. május 26-tól 2018. június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe, mely biztosítás társbiztosítottja a Porsche Bank Zrt. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, illetve egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2017. május 26-tól 2018. június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. A gépjármű átadásának dátuma és garanciakezdete nem lehet későbbi, mint 2018. június 30. Az akció a megadott határidőig, illetve visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Tekintse meg az új Amarok különlegességeit különböző perspektívákból.

Tekintse meg az új Amarok különlegességeit különböző perspektívákból.

Termékfilm

Az új Amarok.

Főbb jellemzők

Power 'n' Fun
Life 'n' Style
Multi 'n' Média
On 'n' Offroad
Load 'n' More
Cruise 'n' Control
Power 'n' Fun.

V6 3.0 l TDI Motor.

100% Power. 100% V6. Terepen kompromisszummentes. Aszfalton temperamentumos. A V6-os motorral szerelt új Amarokban minden egyesül, amit egy prémium kategóriás, exkluzív és univerzális pickuptól elvárhatunk: férfias dizájn, robusztus kivitel és erő minden mennyiségben.

Life 'n' Style.

Sportosan markáns elülső dizájn.

Multifunkcionális és kényelmes - az új Amarok minden kívánságát valóra váltja. Például a szériafelszereltség részét képező Privacy színezett üvegezéssel vagy az Amarok Aventura esetén krómozott, LED-világítással ellátott fellépőkkel. Számtalan felszereltség-változatával az új Amarok teljesen személyre szabható.

Multi 'n' Média.

Minden jóval felszerelt vezetőfülke a vezetési élményért.

Az új vezetőfülke: kényelmes és modern. Minden megtalálható benne, amiért egy férfi szíve megdobban. Az új vezetőfülkében számtalan extra helyet kapott, például fejlett infotainment-rendszer Car-Net mobil online szolgáltatásokkal.

On 'n' Offroad.

100%-os emelkedő, 50°-os dőlésszög és Offroad-ABS.

Aszfalt, homok, buckák. Az új Amarokban szinte minden terepen a legmagasabb szintű, exkluzív vezetési komfort várja, mert az Amarok emelt hasmagassága a legjobb karosszéria-stabilitással és a sokszor bizonyított 4MOTION összkerékhajtással társul. Ez utóbbi leginkább az autóutakon mutatja meg igazi erejét, például a kanyarokban jelentősen növeli a tapadást.

Load 'n' More.

Kategóriája legszélesebb rakodófelülete – hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek.

Egyetlen más pick-up sem kínál ennyi helyet a kerékdobok között: a két dob közti szélesség 1 222 mm, amely lehetővé teszi, hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek. Ezen túl a tágas plató 2,52 m²-es rakodófelülete is meggyőző, ha a méreteit nézzük - pl. az 508 mm magas platófal és a 780 mm -es rakodómagasság.

Cruise 'n' Control.

A szériafelszereltség része az új Multicollision-fékkel (a másodlagos ütközések elleni vészfék-funkció) és az elektronikus vontatmány-stabilizáló programmal.

Biztonság személyautós minőségben - bármilyen útfelületen. Az új Amarok felszereltségének része a Multicollision-fék (a másodlagos ütközések elleni vészfék-funkció). Ezen kívül 17"-os tárcsafékek javítják a fékteljesítményt, míg a vontatmány-stabilizátor megelőzi az utánfutó kitörését, szitálását.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés