Fényszórók

A Transporter szériafelszereltségében vetítésitávolság-szabályozással kiegészített hatékony és attraktív H4 halogénfényszórók is szerepelnek.

Extra felszereltségként nagy fényerejű H7 kettős fényszórók is rendelkezésre állnak, amelyek megnövelt hatótáv mellett az út szélének intenzív megvilágításával gondoskodnak sötétben is optimális látási viszonyokról. A "Látni & Látszan" "Plus" csomagnak a részei.

Extra felszereltségként LED- es első fényszórók is rendelhetők. A tompított és a távolsági fényt ez esetben egyaránt LED-ek állítja elő. A LED-ek üzembiztonsága és hosszú élettartama a ritkán előforduló meghibásodás révén növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek között erős fényükkel, hosszú élettartamukkal, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők.

Tetővillogók

Az igény esetén rendelhető tetővillogók segítik a ráfutásos balesetek elkerülését, mivel távolról is jól láthatóvá teszik a járművet.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés