Oldalburkolat kemény farostlemezből

Az utastér és a raktér kemény farostlemezből készült burkolata rendkívül erős. A kemény farostlemezek a padlótól egészen a tetőkeretig, az ablakos változatoknál pedig félmagasságig burkolják az oldalfalakat.

Extra felszereltség felár ellenében.

Rögzítőszemek

A szállított tárgyak feszítőhevederekkel történő rögzítéséhez tengelytávtól függően hat vagy nyolc felállítható rögzítőszem áll rendelkezésre szériafelszereltségként.

Rögzítősínek

Ugyancsak a hevederek tartására szolgálnak az extraként kapható fémsínek a teljesen burkolt oldalfalakon és a válaszfalon.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés