Válaszfalak

A Transporterhez több különböző válaszfal kapható. Igény szerint különböző válaszfalak rendelhetők zárt kivitelben, ablakkal, illetve tolóablakkal vagy azok nélkül.

Gumipadló

A raktér és az utastér extra felszereltségként lemosható gumipadlóval is kapható, melyhez praktikus rakodóél-védelem és lépcsővilágítás is tartozik.

Univerzális csomagtérpadló

A fapadló ideális alap különböző gyártmányú szekrényrendszerek utólagos beépítéséhez. A padlóburkolat kivágásaiban elhelyezett speciális elemekkel a szekrények ragasztás vagy fúrás nélkül, rugalmasan be- és kiszerelhetők. Amennyiben nincs szükség rá, a padló kiszerelhető. Az univerzális csomagtérpadlóhoz rögzítendő szekrényrendszerek helyes és biztonságos beszereléséről a mindenkori felépítmény-gyártó gondoskodik.

Később vezetjük be. Extra felszereltség felár ellenében.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés