Vonóhorog

Motorváltozattól függően akár 2,5 t-s terhek is a járműhöz csatlakoztathatók. A külön rendelhető fix vonóhorog (kép nélkül) az elektronikus stabilizálóprogram részeként vontatmánystabilizáló funkcióval rendelkezik.

Szintén opcionálisan levehető vonóhorog is rendelhető. A vonóhorog rugalmasan használható, szükség esetén gyorsan és egyszerűen fel- és leszerelhető. Az elektronikus stabilizálóprogram vonóhorog vontatmánystabilizáló funkcióval is kiegészül. Megfelelő zárral a lopás elleni védelem is biztosított.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés