"Climatic" klímaberendezés

A félautomata klímaberendezés belső térérzékelővel van felszerelve, és a belső hőmérsékletet folyamatosan a vezetőfülkében kívánt hőfokhoz igazítja. Ezen kívül optimálisan osztja el az utastér levegőjét.

Szélvédőfűtés

A kívánságra rendelhető szélvédőfűtés hideg és nedves időben egyaránt zavartalan kilátásról gondoskodik.

¹ A szélvédőfűtés csak a "Látni & Látszani" csomaggal együtt rendelhető. A Climatronic légkondicionáló berendezés esetében elmarad a maradékhő-hasznosítás kapcsolója.

Állóhelyzeti fűtés

A fűtő- és szellőzőrendszertől függetlenül működő funkció mind a központi kezelőfelületről, mind rádió-távirányítással működtethető. Kívánságra, alternatív megoldásként, kiegészítő vízfűtés is rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés