A 4MOTION összkerékhajtás új generációja
Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika.

4MOTION összkerékhajtás a kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG)
Kategóriájában elsőként az új Transporter kapható opcionális 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) 1) erhältlich.

Mechanikus differenciálzár
Az opcionális 4MOTION összkerékhajtással együtt mechanikus differenciálzár rendelhető extraként a hátsó futóműhöz. Megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon.

¹ Csak a 110 kW/150 LE és 150 kW/204 LE teljesítményű TDI motorral rendelhető.

Lejtmenet asszisztens

Az extra felszereltségként kínált új opcionális rendszer a motorfordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít.

¹ Csak Euro 6 minősítésű motorral és a 4MOTION összkerékhajtással rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés