Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Transporter platós

Transporter Platós

Minden feladatra optimálisan felkészítve. A Transporter Platós magasabb dimenzióba emeli a szállítást: nehezebb gépek, több felszereltség, nagyobb rakomány, több személy. A moduláris elv lehetővé teszi a messzemenő alkalmazkodást a követelményekhez, a rakfelület, a felszereltség és az utasszám tekintetében egyaránt. Szimpla és dupla fülkés kivitelben is elérhető.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció Caddy, Transporter és Crafter modellekre Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Perfekt csomag akció egyes Transporter teherautó modellekre Vegye igénybe egyes Transporter teherautó modellek vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben! Lépjen velünk kapcsolatba!

Galéria

Tekintse meg a Transporter Platós különlegességeit különböző perspektívákból.

Tekintse meg a Transporter Platós különlegességeit különböző perspektívákból.

Videók

A Transporter TV-reklám.

A Transporter. Minden oldalról professzionális.

A Transporter munka közben.

Tapasztalja meg Ön is a Transporter előnyeit.

Tökéletesen átgondolt. A kényelmet szolgáló felszereltség, például modern fűtő- és klímaberendezés, valamint minőségi infotainment rendszerek gondoskodnak arról, hogy a Transporter Platóssal megtett minden út igazi élvezet legyen.

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtő- és klímaberendezés
Elektromos gerinctámasz
Komfort csomag a vezetőfülkéhez

Mobil online szolgáltatások

Takarékoskodjon az idejével és kímélje meg idegeit azáltal, hogy idejében értesül az aktuális forgalmi helyzetről, és így dugó esetén például kerülőúton érheti el úti célját.

Élményt jelentő infotainment rendszer

Érjen célba kikapcsolódva.

A Transporter Platós az infotainment területén is élményt jelent: A legújabb rádió- és navigációs rendszerrel felszerelve tökéletes kikapcsolódást és tájékozódást biztosít.

Egyszerűen nagyszerű érzés

Vezessen mindig kellemes klímában.

A modern klímaberendezés pillanatok alatt megfelelően beállítja a belső tér hőmérsékletét, és forró napokon is gondoskodik a hűs levegőről. Az állóhelyzeti fűtés a hideg napokon gondoskodik a megfelelő közérzetről. Emellett rossz időjárás esetén szélvédőfűtés garantálja a tökéletes kilátást.

Kényelmes

Érezze magát még kényelmesebben.

Az állítható magasságú, ergonomikus vezetőülés testreszabható üléskomfortot nyújt a külön rendelhető, elektromosan állítható deréktámasszal.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Hasznos információ

Praktikus extrák az Ön számára.

Az opcionális Komfort csomag tartalma: szemüvegtartó, olvasólámpa, rakodórekeszek az egyes üléseken, napellenzők piperetükörrel, kapaszkodók az A-oszlopokon, kétszólamú kürt, elsötétülő műszerfal-megvilágítás, valamint 12 V-os csatlakozó a műszerfalon.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Magas szintű védelem minden út során. A kritikus helyzetekben innovatív vezetőasszisztens- és biztonsági rendszerek segítenek a veszélyek elkerülésében. Ismerjen meg egy igazi sokoldalú tehetséget.

Biztonsági rendszerek
Vezetőasszisztens-rendszerek
Világítási rendszerek
Alapfelszereltségként nyújtott biztonság

Ez az intelligens technika le fogja nyűgözni.

A Transporter Platós biztonsági rendszereivel szinte mindenre fel lehet készülve: A rendszerek szükség esetén segítő módon avatkoznak közbe, így képesek minimálisra csökkenteni a közúti forgalomban adódó veszélyhelyzeteket.

Előretekintő

Támogatás a kritikus helyzetekben.

A Transporter Platósban a vezetést intelligens vezetőasszisztens-rendszerek teszik még kényelmesebbé azáltal, hogy figyelmeztetnek fáradtság esetén, és tartják a kívánt sebességet.

Látható előnyök

Fokozott biztonság a mindig optimálisan megvilágított útnak köszönhetően.

Extra felszereltségként a reflektort automatikusan tompító rendszer, valamint extra fényszórók választhatók, amelyek rossz időjárás esetén is mutatják az utat kanyarodáskor.

Nagy teljesítményű hajtás A TDI-motorok új generációja megfelel az Euro 6 füstgázkibocsátási szabvány előírásainak, és számos műszaki innováció révén megfelelő tapadást és magas szintű menetkényelmet biztosít.

Motorok
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
4MOTION összkerékhajtás
Erős és takarékos

A legújabb motorok alacsony fogyasztással.

Mindegyik motorra alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző - a vezetési élmény feláldozása nélkül.

 

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé a vonóerő leadásának megszakítása nélkül, így lényegesen jobb menetkomfort érhető el. Ön választhat a normál és a sport üzemmód között.

4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák.

Minden feladatra felkészülve. A Transporter Platós moduláris elv szerint épül fel, ami a rakfelület és a felszereltségek számtalan variációját teszi lehetővé. Ezenkívül akár hat személy számára is helyet biztosít.

Belső tér
Rögzítőszemek
A változatok sokszínűsége
Fényszórók
Vonóhorog
Digitális menetíró
Nagyvonalú

Használja ki a számtalan tárolóhely nyújtotta lehetőségeket a vezetőfülkében.

A mindennapi használat során a tárolórendszer újra és újra meg fogja győzni praktikusságával. Számtalan lehetőség teszi a belső teret tökéletesen szervezett munkahellyé. A további tárolóhelyek és rekeszek még több szabadságot biztosítanak.

Átgondolt megoldások

A szállított rakomány védelmére.

A rakomány biztosítását stabil, a rakfelületbe süllyeszthető rögzítőszemek szolgálják.

Minden kihívásnak megfelelő konstrukció

Rugalmasan az Ön igényeihez igazítva.

A Transporter Platós szimpla és dupla fülkés változatban, különböző rakfelületekkel és tengelytávokkal áll rendelkezésre - az Ön igényeinek megfelelően.

Nagy fényerejű

Élvezze az optimális látás nyújtotta biztonságot.

Hatékony fényszórók gondoskodnak a kiváló látási viszonyokról az alapfelszereltség részeként. Opcionálisan a Transporter Platós felszerelhető nagy fényerejű kettős fényszórókkal és LED-es első fényszórókkal.

Teherbíró

Így nehéz terheket is egyszerűen szállíthat.

Fix és levehető vonóhorgot is választhat, amely igény esetén egyszerűen és gyorsan leszerelhető.

Egyszerűen leolvasható

Időt és munkát takarít meg Önnek.

A külön rendelhető digitális menetíró digitálisan feljegyzi az út- és sebességadatokat, és automatikusan figyelmezteti a vezetőt a vezetési idő túllépésére.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek