Az új Transporter Mixto.

2 tengelytáv. 2 üléskombináció. Testreszabott választék. Dobozos és egyben Kombi: ez jellemző az új Transporter Mixtora. Akár 4,4 m3 befogadóképességével a raktér tökéletesen készen áll egy dobozos jármű sokrétű feladataira. A világos utastér pedig a raktértől való egyértelmű elkülönítés révén kiválóan alkalmas a kombiként való használatra. Igény szerint két tengelytáv, öt vagy hat ülőhely, valamint kétféle belső felszereltség tartozik a választékhoz.

3,99%THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 3,99% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2017. május 26-tól 2018. március 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe, mely biztosítás társbiztosítottja a Porsche Bank Zrt. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, illetve egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2017. május 26-tól 2018. március 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. A gépjármű átadásának dátuma és garanciakezdete nem lehet későbbi, mint 2018. március 31. Az akció a megadott határidőig, illetve visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Perfekt csomag akció Transporter modellekre Vegye igénybe Transporter vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben! Lépjen velünk kapcsolatba!

A Trendline felszereltség.

Nagyobb rend tartható az utastérben a hármas üléspad tolóajtóoldali rakodórekesze jóvoltából - két tolóajtó esetében mindkét oldalon. Az utasteret gumipadló borítja.

 

A Comfortline felszereltség.

Az utastér fokozott kényelmét szolgálják a strapabíró szőnyegpadlók, valamint a könnyen tisztán tartható, lemosható műanyagból készült oldalburkolatok. Bőséges tárolóhelyet kínál a hármas üléspad körbefutó rakodórekesze. Az egy tolóajtós változatnál pohár- és palacktartók vannak beépítve a szemközti oldalburkolatba.

A szériafelszereltség főbb jellemzői.

Külső:

  • Oldalablakok az utastérben
  • Ablakos hátsó ajtó
  • Jobboldali tolóajtó

 

Belső:

  • Két egyes ülés az első üléssorban
  • Hármas üléspad a második üléssorban
  • Tolóajtó oldali rakodórekeszek az ülésen
  • Lemosható gumipadló

 

Biztonság:

  • Magas válaszfal biztonsági műanyag ablakkal
  • Rögzítőszemek a rakomány biztosítására

 

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés