H4-fényszórók
A Transporter szériafelszereltségében vetítésitávolság-szabályozással kiegészített hatékony és attraktív H4 halogénfényszórók is szerepelnek.

H7-duplafényszórók¹
Nagy fényerejű H7 kettős fényszórók is rendelkezésre állnak, amelyek megnövelt hatótáv mellett az út szélének intenzív megvilágításával gondoskodnak sötétben is optimális látási viszonyokról. A "Látni & Látszan" "Plus" csomagnak a részei.

LED-es első fényszórók¹
A tompított és a távolsági fényt ez esetben egyaránt LED-ek állítják elő. A LED-ek üzembiztonsága és hosszú élettartama a ritkán előforduló meghibásodás révén növeli a biztonságot.

1 Extra felszereltség felár ellenében.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés