Összesen tíz változat áll rendelkezésére, hogy Ön kényelmesen hozzáférhessen a belső térhez. A felfelé nyíló hátsó ajtó minden normál és félmagas tetejű Transporternél a szériafelszereltség része. Nagy nyílásmagasságával kényelmes be- és kirakodást tesz lehetővé, szükség esetén pedig védelmet nyújt az eső ellen. A Dobozos és a Dobozos Plus esetében szériában lemezzel borított.

Extraként szárnyas ajtóval is felszerelhető a normál és a félmagas tetős Transporter. Igény szerint e változatok lemezzel borítva vagy üvegezve, továbbá kívánságra 250°-os nyílásszöggel kaphatók. A magas tetős változatoknál a magas szárnyas ajtó a szériafelszereltség része - igény szerint lemezzel borított vagy üvegezett kivitelben.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés