Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is. A Car-Net "App-Connect"2 segítségével - USB-csatlakozón keresztül - a kiválasztott alkalmazások megjeleníthetők a rádió- vagy navigációs rendszer kijelzőjén és vezetés közben használhatók. A következő alkalmazások állnak rendelkezésre: Shared Audio, My Guide, Call & Remind, Drive & Track. Ezen kívül az együttműködő partnerek további alkalmazásai is rendelkezésére állnak:

A Car-Net "App Connect"2) megjeleníti okostelefonja megfelelő alkalmazásait az opcionálisan rendelhető rádió vagy navigációs rendszer érintőképernyős kijelzőjén, így különösen kényelmesen kezelhetők az engedélyezett és a speciális Volkswagen-alkalmazások. Ezek - mint a "Shared Audio", a "Drive & Track", a "Call & Remind", a "Sound Journey" és a "My Guide" - minden utat még kellemesebbé és érdekesebbé tesznek.

További részletek a Car-Net-ről
A Car-Net ügyfélportálhoz
1 Csak a "Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerekkel együtt kapható.. A negyedik évtől felár ellenében használható. Az internetkapcsolathoz az ügyfél részéről mobil WLAN-router (pl. HotSpot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB pen drive (pl. Volkswagen CarStick) szükséges internet-adatdíjas SIM-kártyával.
2Csak a "Composition Media" rádióval és a "Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerrel együtt rendelhető. A Car-Net App-Connect használata egyszeri díjfizetéshez kötött. További idevágó információkkal a Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedők állnak rendelkezésre. A Car-Net "App-Connect" kompatibilis a MirrorLinkTM, CarPlayTM és Android AutoTM technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net "App Connect"-tel. A Car-Net "App Connect" alkalmazás kizárólag mobiltelefonjáról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében.

¹ Szériafelszereltség a "Discover Media"navigációs rendszerrel. A negyedik évtől felár ellenében használható. Az internetkapcsolathoz az ügyfél részéről mobil Wifi-router (pl. hotspot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB-stick (pl. Volkswagen CarStick) szükséges internet-előfizetéses SIM-kártyával. ² A Car-Net "App Connect" csak a "Composition Media" rádióval vagy a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt rendelhető. A Car-Net "App Connect", a MirrorLink™, a CarPlay™ és az Android Auto™ technológiákat tartalmazza. E technológiák elérhetősége az egyes országokban eltérő, a Car-Net szolgáltatások használatára csak az opcionális "Discover Media" felszereltséggel együtt van lehetőség. Ezen kívül szükség van mobil végberendezésre (pl. okostelefon), amely képes mobil hotspotként működni. A Car-Net szolgáltatások csak az Ön és mobiltelefon-szolgáltatója között érvényben lévő vagy külön megkötendő mobiltelefon-szerződés esetén és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettség függvényében vehetők igénybe. Adatcsomagok letöltésekor az adott mobiltelefon-tarifától függően - különösen külföldi használat esetén - plusz költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. A Car-Net használatához külön szerződést kell kötni a Volkswagen AG-val. Ehhez az ügyfélnek a jármű átvételétől számított 90 napon belül regisztrálnia kell a járművet a www.volkswagen-car-net.com/portal honlapon. A Car-Net szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérhet. E szolgáltatások a mindenkor érvényes szerződéses futamidő alatt vehetők igénybe, és a futamidő alatt tartalmilag változhatnak. Részletes Car-Net információkat a www.volkswagen-car-net.com/portal honlapon és Volkswagen-márkakereskedőjénél találhat. Mobiltelefon-díjakkal kapcsolatos tájékoztatásért forduljon mobilszolgáltatójához!

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés