Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Transporter Kombi

Bőséges hely akár 9 személy – és teljes felszerelésük – számára. Munkaerő-szállítás – ez az új Transporter Kombi feladata. Akár kilenc személy számára kínál helyet, továbbá bőséges rakteret, és kiválóan alkalmas mindennapi használatra. (Az erős üléshuzatok jól tűrik a gyakori be- és kiszállást. Az utastér zajszigetelő gumipadló burkolata egyszerűen lemosható. A második üléssor Easy-Entry kialakításának jóvoltából igen kényelmes a hátsó üléseken utazók számára a be- és kiszállás.)

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció új Caddy, Transporter és új Crafter modellekre Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, a Caddy személyautó modellek vételárából akár bruttó 1.480.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, Transporter személyautó modellek vételárából akár bruttó 2.179.999 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Comfort csomag akció bizonyos Transporter személyautó modellekre Vegye igénybe bizonyos Transporter személyautó modellek vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat csomagban, akár bruttó 947.000 Ft árelőnnyel!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Galéria

Ismerje meg a Transporter Kombi legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Transporter Kombi legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Filmek

Transporter Kombi reklámfilm

Transporter Kombi termékfilm

Kényelmes, ergonomikus és tökéletesen átgondolt. Annak érdekében, hogy a Transporter Kombi volánja mögött minden út a lehető legkellemesebb lehessen, kívánságra igényes kényelmi felszerelések egész sora áll rendelkezésre.

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Klímaberendezés
Easy-Entry funkció
Elektromos gerinctámasz
Komfort csomag
Mobil online szolgáltatások

MARADJON KAPCSOLATBAN

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó esetén a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is. 

A négy hangszórós "Composition Media" rádió funkcióinak kiegészítéseként második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A telepített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes aktualizálások állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján.

Extra felszereltség felár ellenében.

A félautomata klímaberendezés belső térérzékelővel van felszerelve, és a belső hőmérsékletet folyamatosan a vezetőfülkében kívánt hőmérséklethez igazítja. Ezen kívül optimálisan osztja el az utastér levegőjét.

Extra felszereltség felár ellenében.

A második üléssor külső üléseinek Easy-Entry funkciója különösen kényelmes hozzáférést biztosít a harmadik üléssorhoz. Az Easy-Entry ülések kezeléséhez elegendő egyetlen kézmozdulat; két tolóajtós járműveknél mindkét oldalon felszerelhetők.

Az állítható magasságú, ergonomikus vezetőülés testreszabható üléskomfortot nyújt az elektromosan állítható gerinctámasszal.

Extra felszereltség felár ellenében.

Tartalma: szemüvegtartó, olvasólámpa, rakodórekesz az egyes üléseken, napellenzők piperetükörrel, kapaszkodók az A-oszlopokon, kétszólamú kürt, elsötétülő műszerfal-megvilágítás, valamint 12 V-os csatlakozó a műszerfalon.

Extra felszereltség felár ellenében.

Szériafelszereltség, amely szinte mindenre felkészült. A Transporter Kombi korszerű biztonsági rendszerei - szükség esetén - hatékonyan támogatják a vezetőt a biztonságosabb közlekedés érdekében.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
ParkPilot
„Front Assist” környezetfigyelő rendszerrel
Light Assist
Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

A már alapkivitelben rendelkezésre álló másodlagos ütközésvédelem egy esetleges ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében1) . A Multi-collision fék akkor aktivizálódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött.

1 A rendszer határain belül.

ParkPilot

Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul észlelt akadályokra, és a kijelzőn2) vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot.

1 A rendszer határain belül.
2 A rádióváltozattól függően.

Extra felszereltség felár ellenében.

Távolságtartó automatika (ACC) "Front Assist" környezetfigyelő rendszerrel.

A távolsgágtartó automatika (ACC) 1)automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. 2) Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. Tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

"Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval3)
Kritikus követési távolság érzékelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávolságot. Vészhelyzet észlelésekor vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

1 Csak Euro 6 motorokkal.
2 A rendszer határain belül.
3 30 km/h alatt.

Mindkét rendszer extraként kapható a Transporterhez.

Light Assist

A fényszóró-szabályozás automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelés esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró.

Extra felszereltség felár ellenében.

FUNKCIONALITÁS ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG

Motorok
4MOTION összkerékhajtás
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
A legújabb motorok és hajtásrendszerek

Az Euro 6 szabványnak megfelelő TDI-motorok új generációja
és számos innováció jó tapadást és optimális kezelhetőséget
garantál kedvezőtlen időjárási viszonyok közt is.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T6 személyautó modellek CO2 kibocsátási és üzemanyag fogyasztási értékei felülvizsgálat alatt állnak és eltérhetnek a korábbiakban közzétett ill. jelenleg a honlapon szereplő értékektől. Köszönjük megértésüket.

4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika.

 

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 6 vagy 7 fokozatú sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

Az Ön igényeire szabott, meggyőző felszereltség

Belső
Ülések
Tengelytáv
Hátsó rész
Fényszórók
Belső

A Transporter Kombi volánja mögött helyet foglalva jól érzékelhető
mindazon tudás és tapasztalat, amely immár a hatodik generációt jellemzi.
Minden átgondoltan elrendezett, könnyen elérhető és igényes kidolgozású.

Kényelmes, ergonomikus és tökéletesen átgondolt.

Annak érdekében, hogy a Transporter Kombi volánja mögött
minden út a lehető legkellemesebb lehessen, kívánságra
igényes kényelmi felszerelések egész sora áll rendelkezésre.

Két tengelytáv, három tetőmagasság

A belső tér lehető legnagyobb variálhatósága érdekében Ön két tengelytáv és három tetőmagasság közül választhat.

10 Hátsórész-megoldás

Összesen tíz változat áll rendelkezésére, hogy Ön kényelmesen hozzáférhessen a belső térhez. A felfelé nyíló hátsó ajtó minden normál és félmagas tetejű Transporternél a szériafelszereltség része. Nagy nyílásmagasságával kényelmes be- és kirakodást tesz lehetővé, szükség esetén pedig védelmet nyújt az eső ellen. A Dobozos és a Dobozos Plus esetében szériában lemezzel borított.

Fényszórók

Bővítse látóterét erős fényszórókkal.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek