"Composition Audio" rádió

A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, két 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, valamint Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz.

"Composition Colour" rádió

A következőket tartalmazza: 12,7 cm-es (5"-os) színes, érintőképernyős TFT-kijelző, MP3 és WMA formátumok lejátszására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, továbbá Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz, valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében.

"Composition Media" rádió-rendszer

Igény esetén rendelhető és a következőket tartalmazza: 16,5 cm-es (6,33"-os), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3 és WMA formátumok lejátszására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás a kesztyűtartóban, Bluetooth-csatlakozás mobil telefon hoz,valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében.

"Discover Media" navigációs rendszer

A "Composition Media" rádió funkcióinak kiegészítéseként egy második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A telepített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés