H4 halogénfényszórók

A Transporter alapkivitelben hatékony és dekoratív, vetítésitávolság-szabályozással ellátott H4 halogénfényszórókkal van felszerelve.

H7 kettős fényszórók

Opcionálisan nagy fényerejű H7 kettős fényszórók rendelhetők, amelyekre nagy hatótávolság és igen jó oldalvilágítás jellemző, ami optimális látást biztosít a sötétben. A kettős fényszórók a Látni & Látszani "Plus" csomag részei.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

LED-es első fényszórók

Szintén opcionálisan LED-es első fényszórók rendelhetők. A tompított és a távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek üzembiztonsága és élettartama a ritkán előforduló meghibásodás révén növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek között erős fényükkel, hosszú élettartamukkal, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhető.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés