4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtás a váltók legújabb generációjához tartozó Haldex-tengelykapcsolót alkalmazza. Előnyei: csekély tömeg, még tökéletesebb menettulajdonságok és menetdinamika.

4MOTION összkerékhajtás kettős tengelykapcsolós DSG váltóval
Kategóriájában elsőként az opcionális 4MOTION összkerékhajtás opcionális, 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) is rendelhető. A kombináció a 110 kW/150 LE-s és a 150 kW/204 LE-s motorhoz választható. Ezzel a megoldással különösen hegyi terepen élvezhető különleges menetkényelem a teljesen automatikus sebességváltásnak köszönhetően.

Mechanikus differenciálzár
Az opcionális 4MOTION összkerékhajtással együtt mechanikus, 100%-os differenciálzár rendelhető extraként a hátsó futóműhöz. Ez megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon.

Lejtmenetasszisztens

Az opcionális lejtmenetasszisztens1 a motorfordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít. A rendszer a vezető beavatkozása nélkül tartja a sebességet lépéstempóban, ezáltal tehermentesítve a vezetőt.

1 Csak az opcionális 4MOTION összkerékhajtással együtt rendelhető. Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés