Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Transporter alváz

Transporter Alváz

Alap, amelyre minden felépíthető. A Transporter a kategóriájában elsőként kapható akár 1 653 kg hasznos terhelhetőségű alvázzal – a felépítmények sokrétűsége jegyében. (A műszerfalban kialakított – 1-DIN-es üregű – opcionális konzol helyet biztosít a különböző felépítményekhez illő kapcsolóknak.) Szimpla és dupla fülkés kivitelben is elérhető.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció Caddy, Transporter és Crafter modellekre Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Perfekt csomag akció egyes Transporter teherautó modellekre Vegye igénybe egyes Transporter teherautó modellek vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben! Lépjen velünk kapcsolatba!

Galéria

Tekintse meg a Transporter Alváz főbb jellemzőit különböző perspektívákból.

Tekintse meg a Transporter Alváz főbb jellemzőit különböző perspektívákból.

Videók

Transporter reklámfilm

Transporter termékfilm

Tökéletes kényelem útközben. Különböző felszereltségek, pl. minőségi infotainment rendszerek és kényelmi extrák gondoskodnak arról, hogy a Transporter Alvázzal megtett minden út élmény legyen.

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtő- és klímaberendezés
Elektromos gerinctámasz
Komfort csomag a vezetőfülkéhez

Mobil online szolgáltatások

Takarékoskodjon az idejével és kímélje meg idegeit azáltal, hogy idejében értesül az aktuális forgalmi helyzetről, és így dugó esetén például kerülőúton érheti el úti célját.

Élményt jelentő infotainment rendszer

Érjen célba kikapcsolódva.

A Transporter Alváz az infotainment területén is élményt jelent: a legújabb rádió- és navigációs rendszerrel felszerelve tökéletes kikapcsolódást és tájékozódást biztosít.

Egyszerűen nagyszerű érzés

Vezessen mindig kellemes klímában.

A modern klímaberendezés pillanatok alatt megfelelően beállítja a belső tér hőmérsékletét, és a forró napokon is gondoskodik a hűs levegőről. Az állóhelyzeti fűtés a hideg napokon gondoskodik a megfelelő közérzetről. Emellett rossz időjárás esetén szélvédőfűtés garantálja a tökéletes kilátást.

Kényelmes

Érezze magát még kényelmesebben.

Az állítható magasságú, ergonomikus vezetőülés testreszabható üléskomfortot nyújt a külön rendelhető, elektromosan állítható deréktámasszal.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Hasznos információ

Praktikus extrák az Ön számára.

Az opcionális Komfort csomag tartalma: szemüvegtartó, olvasólámpa, rakodórekeszek az egyes üléseken, napellenzők piperetükörrel, kapaszkodók az A-oszlopokon, kétszólamú kürt, elsötétülő műszerfal-megvilágítás, valamint 12 V-os csatlakozó a műszerfalon.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Élen jár a közlekedésben. A Transporter Alváz innovatív vezetőasszisztens- és biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek számos szituációban optimális támogatást biztosítanak.

Biztonsági rendszerek
Vezetőasszisztens-rendszerek
Világítási rendszerek
Alapfelszereltségként nyújtott biztonság

Ez az intelligens technika le fogja nyűgözni.

A Transporter Alváz biztonsági rendszereivel szinte mindenre fel lehet készülve: a rendszerek szükség esetén segítő módon avatkoznak közbe, így képesek minimálisra csökkenteni a közúti forgalomban adódó veszélyhelyzeteket.

Vezetőasszisztens-rendszerek

Intelligens rendszerek segítenek, hogy még kényelmesebb legyen az út.

Látható előnyök

Fokozott biztonság a mindig optimálisan megvilágított útnak köszönhetően.

Extra felszereltségként a reflektort automatikusan tompító rendszer, valamint extra fényszórók választhatók, amelyek rossz időjárás esetén is mutatják az utat kanyarodáskor.

Nagy teljesítmény. Az Euro 6 füstgázkibocsátási szabványnak megfelelő TDI-motorok takarékos fogyasztást biztosítanak. Emellett számos innováció gondoskodik a nehéz helyzetekben is kiváló menettulajdonságokról.

Motorok
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
4MOTION összkerékhajtás
Erős és takarékos

A legújabb motorok alacsony fogyasztással.

Mindegyik motorra alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző - a vezetési élmény feláldozása nélkül.

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé a vonóerő leadásának megszakítása nélkül, így lényegesen jobb menetkomfort érhető el. Ön választhat a normál és a sport üzemmód között.

Rossz időjárási viszonyokra is felkészülve

A hegyek és a hó sem lehet akadály.

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtás jó tapadásról, valamint optimális kezelésről és kormányozhatóságról gondoskodik nehéz terepviszonyok között is - pl. a hegyekben és hóesésben. A 4MOTION összkerékhajtás rendelhető kettős tengelykapcsolós DSG váltóval és a hátsó futóműhöz tartozó mechanikus differenciálzárral is, ami egyedülálló hajtáskoncepciót garantál ebben a járműosztályban.

Minden feladatra készen. A Transporter kategóriájában az egyetlen akár 1 600 kg hasznos teherbírású alvázzal rendelkező jármű– a felépítmények sokrétűsége jegyében.

Belső tér
Fényszórók
Vonóhorog
Digitális menetíró
Nagyvonalú

Használja ki a számtalan tárolóhely nyújtotta lehetőségeket a vezetőfülkében.

A mindennapi használat során a tárolórendszer újra és újra meg fogja győzni praktikusságával. Számtalan lehetőség teszi a belső teret tökéletesen szervezett munkahellyé. A további tárolóhelyek és rekeszek még több szabadságot biztosítanak.

Nagy fényerejű

Élvezze az optimális látás nyújtotta biztonságot.

Hatékony fényszórók gondoskodnak a kiváló látási viszonyokról az alapfelszereltség részeként. Opcionálisan a Transporter Alváz felszerelhető nagy fényerejű kettős fényszórókkal és LED-es első fényszórókkal.

Teherbíró

Így nehéz terheket is egyszerűen szállíthat.

Fix és levehető vonóhorgot is választhat, amely igény esetén egyszerűen és gyorsan leszerelhető.

Egyszerűen leolvasható

Időt és munkát takarít meg Önnek.

A külön rendelhető digitális menetíró digitálisan feljegyzi az út- és sebességadatokat, és automatikusan figyelmezteti a vezetőt a vezetési idő túllépésére.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

Katalógusok & további lehetőségek