Technológia 6.1

Minden szem előtt

Okosabb kapcsolatban: A We Connect1 segítségével mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően mindent szemmel tarthat. A "Discover Media" navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

"Premium" kombinált műszer

Az átdolgozott vezetőfülkében mindent szemmel tarthat. A sebesség és a fordulatszám kijelzésére szolgáló két kijelzőn kívül az opcionálisan rendelhető multifunkciós kijelző digitális képernyője további fontos információkat nyújt az aktuálisan megtett útszakaszról, az utazási időről és a fogyasztási adatokról. A multifunkciós kijelző tartalmazza a fáradtságérzékelő rendszert2 is. Amint a rendszer vezetés közben a normál vezetéstől eltérő viselkedést érzékel, akkor a vezetőnek azonnal pihenőt javasol optikai és hangjelzés formájában.

"Discover Media" navigációs rendszer

Amikor egyik határidő a másikat követi, nincs idő kerülőutakra. A "Discover Media" navigációs rendszerrel kerülőút nélkül juthat el céljához és közben kedvenc zenéit is meghallgathatja. Magától értetődően kiváló hangminőségben.  

  • 20,3 cm (8") átmérőjű színes érintőképernyő, közelségérzékelővel 
  • 4 x 20 Watt teljesítmény és négy hangszóró 
  • Hibrid navigáció, a legkülönfélébb térképopciók választéka, és Interneten keresztüli ingyenes frissítés 
  • 32 GB médiatárhely 
  • Két külső USB- és egy Bluetooth-csatlakozás 
  • Hibrid hangvezérlés funkció és Internetes rádió
  • vezeték nélküli App-Connect, We Connect1 és We Connect Plus1 támogatással

Volkswagen We Connect1

A Transporter 6.1 olyan innovatív online funkciókkal rendelkezik, mint a "We Connect"1, valamint a "Moduláris infotainment platform" legújabb generációja. Kívánságra vezetés közben Ön a hálózatra is kapcsolódhat. A "We Connect"1 részeként olyan különlegességek várják, amelyek minden utat még kényelmesebbé és biztonságosabbá tesznek. Valós idejű közlekedési információk vagy online értesítések - a hálózat az Ön Transporter 6.1-ét is ellátja információval.

1. A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect-be. Ezen felül egy külön We Connect, illetve We Connect Plus szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus esetén a jármű átadását követően 90 napig van ideje regisztrálni a járművet a portal.volkswagen-we.com oldalon a szolgáltatásoknak a szerződésben meghatározott, díjmentes időszakban történő használatához.

A rendszer határain belül.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.