Technológia 6.1

Minden szem előtt

Okosabb kapcsolatban: A We Connect1 segítségével mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően mindent szemmel tarthat. A "Discover Media" navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

"Premium" kombinált műszer

Az átdolgozott vezetőfülkében mindent szemmel tarthat. A sebesség és a fordulatszám kijelzésére szolgáló két kijelzőn kívül az opcionálisan rendelhető multifunkciós kijelző digitális képernyője további fontos információkat nyújt az aktuálisan megtett útszakaszról, az utazási időről és a fogyasztási adatokról. A multifunkciós kijelző tartalmazza a fáradtságérzékelő rendszert2 is. Amint a rendszer vezetés közben a normál vezetéstől eltérő viselkedést érzékel, akkor a vezetőnek azonnal pihenőt javasol optikai és hangjelzés formájában.

"Discover Media" navigációs rendszer

Amikor egyik határidő a másikat követi, nincs idő kerülőutakra. A "Discover Media" navigációs rendszerrel kerülőút nélkül juthat el céljához és közben kedvenc zenéit is meghallgathatja. Magától értetődően kiváló hangminőségben.  

  • 20,3 cm (8") átmérőjű színes érintőképernyő, közelségérzékelővel 
  • 4 x 20 Watt teljesítmény és négy hangszóró 
  • Hibrid navigáció, a legkülönfélébb térképopciók választéka, és Interneten keresztüli ingyenes frissítés 
  • 32 GB médiatárhely 
  • Két külső USB- és egy Bluetooth-csatlakozás 
  • Hibrid hangvezérlés funkció és Internetes rádió
  • vezeték nélküli App-Connect, We Connect1 és We Connect Plus1 támogatással

Volkswagen We Connect1

A Transporter 6.1 olyan innovatív online funkciókkal rendelkezik, mint a "We Connect"1, valamint a "Moduláris infotainment platform" legújabb generációja. Kívánságra vezetés közben Ön a hálózatra is kapcsolódhat. A "We Connect"1 részeként olyan különlegességek várják, amelyek minden utat még kényelmesebbé és biztonságosabbá tesznek. Valós idejű közlekedési információk vagy online értesítések - a hálózat az Ön Transporter 6.1-ét is ellátja információval.

1. A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect-be. Ezen felül egy külön We Connect, illetve We Connect Plus szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus esetén a jármű átadását követően 90 napig van ideje regisztrálni a járművet a portal.volkswagen-we.com oldalon a szolgáltatásoknak a szerződésben meghatározott, díjmentes időszakban történő használatához.

A rendszer határain belül.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A bruttó ár szabadon megszabott, nem kartellezett irányár, amely tartalmazza a 27% áfát, a forgalomba helyezési illetéket (NoVa), a NoVa-ról szóló törvény 6. bekezdésében megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Szövegeink jobb olvashatósága érdekében a személyi vonatkozású szavaknál a férfi vagy a női változatot használtuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A forgalomba helyezési illeték (NoVA), valamint az illetmény az EK-típusengedélyben meghatározott értékek szerint számítandó. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp  oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét

T6.1 dobozos

CO₂-kibocsátás: 173 g/km- 226 g/km
Üzemanyag fogyasztás , kombinált:  6,6 l/100 km- 8,6 /100 km

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.