Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt

Transporter 6.1
Dobozos

 

Mindent visz

Több mint 70 évvel ezelőtt ő volt a megoldás a szállítási kapacitáshiányra. Mára a Transporter 6.1 Dobozos minden korábbinál nagyobb teljesítményt nyújt. A tekintélyes raktérmagassággal, helykínálattal és modern vezetői asszisztensrendszerekkel gondoskodik arról, hogy Ön, csapata, valamint a munkavégzéshez szükséges eszközök minden nap biztonságban eljuthassanak a munkába.

Különösen meggyőző

Belső tér 6.1

A megerőltető napokon is maradjon kipihent

Minden nap gondoskodnia kell arról, hogy ezerféle rakomány és az Ön teljes csapata biztonságban megérkezzen A-ból B-be. A Transporter 6.1-nek pedig arról kell gondoskodnia, hogy közben Ön is jól érezze magát. Az ergonomikus kialakítású vezetőtér, a fokozatmentesen állítható kormány és vezetőülés, az alaktartó komfortkárpit, valamint az újonnan kialakított műszerfal a lehető legkényelmesebbé teszi a vezetést az Ön számára. A minden irányban kiváló kilátásnak köszönhetően a zsúfolt belvárosban és a kaotikus építkezéseken is könnyebben szemmel tarthatja a környezetet. Leparkolva pedig az autó egyszerűen mobil irodává változik.

Technológia 6.1

Minden szem előtt

Okosabban a megrendelőhöz: A We Connect1 segítségével Ön mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően Ön mindent szemmel tarthat. A "Discover Media" navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

Bővebben

Fontosabb kényelmi szempontok 6.1

Helyezze magát kényelembe

A gazdag és jelentősen kibővített széria felszereltség, valamint a kényelmes extrák mind hozzájárul az autó egyszerű kezeléséhez . Így Ön minden egyes, a kormány mögött töltött munkanapot is kipihenten tölthet el.

Menetdinamika 6.1

Nem hátrál meg a nehéz feladatoktól

A Transporter 6.1 BlueMotion technológiával szerelt meghajtását teljesítményével, nyomatékával és takarékosságával tűnik ki. Ezen felül az opcionálisan megvásárolható 4MOTION összkerékhajtás és a hátsó tengelyre szerelt teljesen mechanikus differenciálzár gondoskodik arról, hogy Ön szinte minden munkát el tudjon végezni. A DSG kettős tengelykapcsolós váltóval akár a vonóerő megszakítása nélkül.

Vezetői asszisztensrendszerek 6.1

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Transporter 6.1-gyel nincs egyedül.

Bővebben

Hagyja, hogy a Transporter 6.1 inspirálja

Start Video

Hírlevél 6.1

Iratkozzon fel most a Volkswagen Haszonjárművek hírlevelére, hogy még több érdekes tényt és információt tudjon meg a Transporter 6.1-ről.