Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Biztosítás

Porsche Biztosításközvetítő Kft.

az Ön biztosítási partnere
Mindent egy kézből.

A Porsche Biztosításközvetítő Kft. tevékenységének elsődleges célja, hogy a Volkswagen Csoport magyarországi hálózatában értékesített Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche típusú új és használt gépjárművekre közvetítésükkel - partnerbiztosítóik kínálata alapján - kedvező kondíciójú casco- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések jöjjenek létre, valamint kiszolgálja a márkakereskedések egyéb biztosításszakmai igényeit.

A Társaság fő feladatának tekinti, hogy partnerbiztosítóinak kínálatát az Ön igényeinek megfelelően testre szabja annak érdekében, hogy megkönnyítse a választás lehetőségét, és hatékonyan közreműködjön az Ön által kiválasztott ajánlatnak megfelelő biztosítási szerződés megkötésének elősegítésében.

Önnek, mint ügyfélnek a közreműködésük külön díjat nem jelent, hiszen tevékenységüket a partnerbiztosítóik megbízásából végzi, és ennek megfelelően a tevékenység díjazását is partnerbiztosítóik fizetik.

Partnerbiztosítóink

Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelepe

A Porsche Versicherungs AG. a Porsche Bank AG. gépjárművekkel kapcsolatos CASCO biztosítási szolgáltatásokat nyújtó biztosító társasága, amely tevékenységét nemzetközi szinten folytatja, és amelynek székhelye Salzburgban található. A Porsche Bank AG. jelenleg Európa tizenkét országában van jelen, Magyarországon 1994 óta tevékenykedik.

A Porsche Versicherungs AG. Magyarországi Fióktelepe 2006. november 1-jén kezdte meg tevékenységét, EGT tagállami biztosító fióktelepeként. Fő feladata a magyarországi Volkswagen, ŠKODA, SEAT, Audi és Porsche márkakereskedések által értékesített új és használt gépjárművekre kedvező kondíciójú CASCO biztosítási szerződések kötése.