Volkswagen minőség – most még könnyebben elérhető!

2,5% FIX kamat SZÉCHENYI LÍZING GO! programban a PORSCHE FINANCE ZRt. közreműködésével MINDEN VOLKSWAGEN HASZONJÁRMŰRE.

Most bármely Volkswagen Haszonjármű beszerzésekor igénybe veheti rendkívül kedvező, FIX kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat! A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden más akcióval összevonható.

Az ajánlat 2022.01.15-től visszavonásig érvényes. A Porsche Finance Zrt. FIX kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. A fenti finanszírozási konstrukció kizárólag fogyasztónak nem minősülő, a SZÉCHENYI LÍZING GO! szerinti támogatásra jogosult személyek részére elérhető.  Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A SZÉCHENYI LÍZING GO! támogatásról bővebben a KAVOSZ Zrt. irodáiban és a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ oldalon olvashat.

A Porsche Hungaria Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

A képen látható jármű extra felszereltséget tartalmazhat.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Kérjük, további információért keresse Haszonjárművek értékesítőnk egyikét!

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Ha a kemény munkánál is több kell. Válasszon a Volkswagen Haszonjárművek szupermunkásai közül!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata