Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Mobilitásgarancia

Fontos tudnivalók

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Mobilitásgarancia használatáról szóló tájékoztató füzetünket, mielőtt a szolgáltatásainkat igénybe venné!

 

Belföldről hívható, ingyenes zöld szám

+36-80-204-143

Külföldről is hívható telefonszám

+36-1-345-1776

 

Mit kell tenni a segélykérés bejelentésekor

Gépkocsija meghibásodása esetén Önnek európai színvonalú segítséget nyújt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ, ahol idegen nyelveken is beszélő munkatársak várják hívását és teremtenek kapcsolatot a külföldi Partnerekkel. Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a szolgáltatásokra kizárólag akkor jogosult a gépjármű vezetője és utasa, ha az igénybevétel előtt haladéktalanul, de legkésőbb a meghibásodás észlelését követő 24 órán Belül kapcsolatot teremt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központtal. Segélykérés esetén a földrajzi helytől függően a következő lehetőségek közül választhat:

A Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ Hívása belföldről

A +36­80­204­143­as vagy a +36­1­345­1776­os telefonszám hívásával Ön igénybe veheti - az adatok azonosítása után - a szolgáltatásainkat.

A Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ Hívása külföldről

Szíveskedjen a magyarországi (36) és a budapesti (1) előhívószámot tárcsázni a 345­1776­os telefonszám előtt. Amennyiben Ön a telefonhívás költségét számlával igazolni tudja, úgy a Magyar Autóklub központjában utólag megtérítik Önnek. A külföldön történt meghibásodásoknál a Mobilitásgarancia igazolásának legbiztosabb forrása a szervizfüzetben a meg található szervizigazolások megléte, ezért a gördülékenyebb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a gépjármű (külföldön és belföldön történő) használata közben a szervizfüzetet mindig jól elérhető helyen tárolják a gépjárműben.


Mielőtt telefonál, kérjük, gyűjtse össze Az alábbi adatokat:

  • Alvázszám
  • Rendszám
  • Mobilitásgarancia érvényessége
  • Kedvezményezett neve, címe
  • Kilométeróra­állás
  • A jármű besorolása a forgalmi engedély alapján: személygépkocsi vagy haszonjármű
  • Visszahívható telefonszám
  • Meghibásodás természete
  • Meghibásodás földrajzi helye

 

Aktuális Mobilitásgarancia Tájékoztató Füzet